Ο ΠΑΟΚ έγινε… Ιταλός!

Από inpaok.com: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την συμφωνία της με την εταιρεία ένδυσης Macron και έτσι ο Δικέφαλος από φέτος θα ντύνεται... Ιταλός.
Πηγή: inpaok.com
Ο ΠΑΟΚ έγινε… Ιταλός!

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επέλεξαν την εν λόγο εταιρεία, αφού αφενός είχαν μια πολύ οικονομική προσφορά στα χέρια τους, αλλά και γιατί ένιωσαν πως τους αντιμετωπίζουν με τον ίδιο σεβασμό που αντιμετωπίζουν τα μεγάλα κλαμπ της Macron.

Βέβαια τον ρόλο του για την επίτευξη της συμφωνίας είναι πως οι Ιταλοί θα ράψουν μοναδικά σχέδια φανέλας για τους «ασπρόμαυρους».

Αυτό σημαίνει πως η ριγέ φανέλα και η άσπρη θα είναι σχέδια που θα έχουν φτιαχτεί ειδικά για τον ΠΑΟΚ και δεν θα έχουν διατεθεί ποτέ ξανά σε κάποια ομάδα, ή σε κάποια σειρά ρούχων την εταιρείας.

Μάλιστα, αναμένεται να υπάρχει και ένα σχέδιο έκπληξη στις εμφανίσεις του Δικεφάλου, αφού οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να ντυθούν και με εμφανίσεις... παραλλαγής όπως αυτές που φορούσε πριν μερικά χρόνια η Νάπολι.

Οι εμφανίσεις του Δικεφάλου θα είναι έτοιμες τον Σεπτέμβριο και όπως αντιλαμβάνεστε στα παιχνίδια με την Λοκομοτίβα οι «ασπρόμαυροι» θα φοράνε μεν φανέλες με το σήμα της Macron, ωστόσο δεν θα είναι αυτά τα μόνιμα σχέδια.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...