Δύο καταθέσεις για το ΟΣΦΠ – Ατρόμητος περιμένει ο ανακριτής

Aπό soccerplus.gr: Τις καταθέσεις του πρώην προπονητή της Εθνικής, Φερνάντο Σάντος, αλλά και του συνεργάτη του και συγγενή του, Ρικάρντο Σάντος, περιμένει ο ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, προκειμένου να ολοκληρώσει την δικογραφία για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και στην συνέχεια να την στείλει στην Εισαγγελία Εφετών.
Πηγή: soccerplus.gr
Δύο καταθέσεις για το ΟΣΦΠ – Ατρόμητος περιμένει ο ανακριτής

Οι καταθέσεις των δύο προσώπων αφορούν τον αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος (2-1), που διεξήχθη τον Φεβρουάριο του 2015 και θεωρείται από την έως τώρα πορεία της ανακριτικής διαδικασίας χειραγωγημένος.

Η υπόθεση ξεκίνησε έπειτα από την κατάθεση του Τάκη Φύσσα, ο οποίος φέρεται να κατέθεσε ότι πληροφορήθηκε ότι τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας του Περιστερίου έμειναν σκόπιμα εκτός από το συγκεκριμένο ματς. Την ουσία της κατάθεσης Φύσσα αμφισβήτησε ο τότε προπονητής του Ατρόμητου, Ρικάρντο Σα Πίντο που επίσης κατέθεσε στον ανακριτή.

Για την υπόθεση έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, αλλά όχι περιοριστικοί όροι, στον ιδιοκτήτη του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό, τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλο, αλλά και τον Ρικάρντο Σα Πίντο.

Τέλος, ο ανακριτής σκέφτεται να καλέσει τον πρώην ποδοσφαιριστή της Βέροιας, Γκιγκέρμο Πέρεθ, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebookυποστήριξε ότι για την υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια (3-0, 06/01/13) μόνο ο Νίκος Γεωργέας είχε τη δύναμη να καταθέσει αυτά που κατέθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γεωργέας έχει καταθέσει ότι ο Γιώργος Λαναρής είχε μπει στα αποδυτήρια και ζήτησε από τους παίκτες να χάσουν με σκορ 3-0, κάτι το οποίο έγινε.

Ο Ισπανός μέσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Λαμία, ενώ τώρα φέρεται να βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

Διαβάστε ακόμη...