Αυτό είναι το πλάνο

Από sportday.gr: Σιγά σιγά όλοι στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να αντιλαμβάνονται, ότι το βασικό φετινό «όπλο» της ομάδας θα είναι η προσπάθεια να οργανωθεί καλύτερα.
Πηγή: sportday.gr
Αυτό είναι το πλάνο


Κύριος εκφραστής και πολυτιμότερος σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο αθλητικός διευθυντής Φρανκ Αρνεσεν.

Ο ΠΑΟΚ στον Αρνεσεν θα βασιστεί και σε αυτό το πλάνο που θα εκπονήσει. Το ρόστερ και οι μεταγραφές είναι σοβαρό κεφάλαιο σε αυτή την προσπάθεια και επειδή η πίεση συνεχώς αυξάνεται, αξίζει να μεταφέρουμε τις σκέψεις του Δανού αθλητικού διευθυντή και κάποιες βασικές αρχές του πλάνου που ετοιμάζει αυτό το καλοκαίρι.

Οπως φαίνεται λοιπόν, ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει πολλές μεταγραφές. Είναι μάλλον απίθανο να κάνει πάνω από πέντε και θα βασιστεί σε μεγάλο ποσοστό στο ρόστερ που είχε πέρυσι.

Ο ΠΑΟΚ με τον Αρνεσεν δεν θα παραχωρήσει παίκτη (Λούκας - Κάτσε ή άλλον), αν πρώτα δεν ενισχυθεί. Αυτή τη χρονιά ο ΠΑΟΚ μπορεί και να αποκτήσει δανεικούς, αφού και αυτό δεν το αποκλείει η φιλοσοφία Αρνεσεν. Στις μεταγραφές του όμως, δεν θα υπάρχουν νεαροί παίκτες. Στόχος είναι η απόκτηση 2-3 που θα είναι έτοιμοι και θα κάνουν τη διαφορά.

Ο Αρνεσεν ξεκίνησε με τον Ολσεν (νέος, διεθνής, όνομα πλέον στην Ευρώπη) για να δείξει στην αγορά ότι μπορεί να κάνει τέτοιες δύσκολες μεταγραφές, αθλητών που θέλουν να πραγματοποιήσουν το άλμα παραπάνω.

Από εκεί και πέρα, ο πολύπειρος Δανός δεν θα βιαστεί να αποφασίσει και για επεκτάσεις-ανανεώσεις συμβολαίων. Θα δει και θα κρίνει εκείνος πότε θα ασχοληθεί με Πέλκα -Κάτσε ή άλλους.

Δεσμεύεται ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ότι όλα τα παραπάνω δεν θα αλλάξουν (το πλάνο του δηλαδή) ανάλογα με τις συγκυρίες. Με έναν τραυματισμό, ένα χαμένο παιχνίδι, την πίεση του κόσμου και του Τύπου.
Αυτά πιστεύει και μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει...

Διαβάστε ακόμη...