Live την Πέμπτη οι κληρώσεις Euroleague και Eurocup

Από gazzetta.gr: Η «καρδιά» του ευρωπαϊκού μπάσκετ χτυπάει και φέτος στα κανάλια Novasports.
Πηγή: gazzetta.gr
Live την Πέμπτη οι κληρώσεις Euroleague και Eurocup

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Πέμπτη 9 Ιουλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, την κλήρωση της Euroleague Basketball και την κλήρωση του Eurocup για την σεζόν 2015-2016, που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη. Στην περιγραφή θα είναι οι Δημήτρης Καρύδας και Αργύρης Στεφανόπουλος, ενώ οι κληρώσεις θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και μέσω live streaming από το Web TV του novasports.gr.

Η αρχή γίνεται στις 13:00 με την κλήρωση του Eurocup στην οποία θα συμμετάσχουν ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και η ΑΕΚ. Οι τρεις ελληνικές ομάδες, θα ανακαλύψουν ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι τους στην φάση των ομίλων, η οποία θα ξεκινήσει στα μέσα Οκτωβρίου. Η συνέχεια είναι στις 14:00 με την κλήρωση της Euroleague Basketball, εκεί όπου ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα μπουν στην κληρωτίδα. Η κανονική περίοδος της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του μπάσκετ, θα ξεκινήσει στα μέσα Οκτωβρίου.

Τα κανάλια Novasports, με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, θα δώσουν και φέτος δυναμικό «παρών» στη διοργάνωση, προβάλλοντας τουλάχιστον 200 αγώνες σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση μέχρι και το Final Four στο Βερολίνο, καθώς και την εκπομπή «Super Euroleague» κάθε Πέμπτη και Παρασκευή βράδυ, με την ανάλυση και το σχόλιο των αγώνων.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...