«Μου αρέσει η πειθαρχία»

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας μίλησε πριν από λίγο στο INPAOK για τον φετινό ΠΑΟΚ, τον Ιγκόρ Τούντορ αλλά και τον εαυτό του.
Πηγή: inpaok.com
«Μου αρέσει η πειθαρχία»

Αναλυτικά:
Για την παρουσία του στην προετοιμασία: «Είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία, βλέπω καινούργια πράγματα και τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Τη δοκιμάσια την αντιμετωπίζω σαν μία ευκαιρία να μπω στο ρόστερ της ομάδας».

Για τον Ιγκόρ Τούντορ: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι αυτό που μας λέει ο προπονητής μας. Το έχει δουλέψει στο σύστημα που θέλει να παίξουμε και το ξέρει καλά. Πιστεύω ότι είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που παίζαμε πέρυσι και πρέπει να κάνουμε αυτό που θα μας πει ο προπονητής».

Για τις ευκαιρίες που δίνονται στους νεαρούς παίκτες: «Πιστευω τα τελευταία χρόνια έχουν δοθεί ευκαιρίες στους νέους παίκτες και κάθε χρόνο δίνονται και θα δίνονται ευκαιρίες. Κκαι φέτος θα είναι ευκαιρία για όσους το αξίζουν να παίξουν».

Για τις εμπειρίες που μαζεύει: «Σιγά σιγά παίρνω αρκετές ευκαιρίες. Από προπονήσεις, από συμμετοχές. Βλέπω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να βελτιώνομαι όσο περισσότερο γίνεται. Είτε υπήρχε, είτε δεν υπήρχε ο κύριος Άρνεσεν θα προσπαθούσαμε να δείξουμε ότι αξίζουμε να παίξουμε στην πρώτη ομάδα».

Για την περσινή σεζόν: «Πέρυσι ανέβηκα στην πρώτη ομάδα στα μέσα της σεζόν και πιστεύω ότι αυτό που έφταιξε κυρίως ήταν η ψυχολογία της ομάδας. Έγιναν συνεχόμενες ήττες και περνούσαν τα παιχνίδια έτσι, χωρίς να μπορεί να αλλάξει κάτι. Πιστεύω ότι φέτος είναι μία καινούργια αρχή, όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά και πιστεύω ότι δε θα είναι όπως πέρυσι».

Για τα στοιχεία που θέλει να επιβάλλει ο Τούντορ: «Μου αρέσει πολύ η πειθαρχία που υπάρχει φέτος μέσα στην ομάδα, γίνεται πολύ καλή δουλειά στην προπόνηση. Η ομάδα παίζει με τρεις παίκτες πίσω, κάτι που με συμφέρει σίγουρα γιατί θα υπάρχουν περισσότερες θέσεις».

Για τη βελτίωση του: «Πιστεύω ότι τον τελευταίο ένα χρόνο βελτιώθηκα σε αρκετούς τομείς, έχω πάρει εμπειρίες και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάτι. Βελτιώθηκα σε πολλούς τομείς, έτσι πιστεύω».

Διαβάστε ακόμη...