Σαφάρι για ... 5άρι

Από arenafm.gr: Ο Νίκος Σταυρόπουλος αναχωρεί την Τετάρτη για τις ΗΠΑ όπου από την επομένη θα αρχίσει να παρακολουθεί τα παιχνίδια του σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας.
Πηγή: arenafm.gr
Σαφάρι για ... 5άρι

Έχει μεγάλη ατζέντα με ονόματα διαφόρων κασέ, σε όλες τις θέσεις και μέχρι να επιστρέψει σε ένα 10ήμερο, είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα προχωρήσει σε συμφωνίες με ξένους παίκτες. Ακόμα και με Έλληνες με μόνη πιθανή εξαίρεση τον Κακαρούδη. Άλλωστε στην ΚΑΕ περιμένουν και τα αποτελέσματα των προσπαθειών για τις έξτρα χορηγίες με την συνδρομή του Μάνου Μαλελή, από το αποτέλεσμα των οποίων θα εξαρτηθεί και η αύξηση του αγωνιστικού μπάτζετ που θα επιφέρει και μια η δύο ποιοτικές εγχώριες προσθήκες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν ενημερωθεί Έλληνες παίκτες με πιο υψηλά κασέ να περιμένουν λίγες μέρες.

Ο Άπσοου και οι άλλοι

Και στο Βέγκας. Ο Σταυρόπουλος θα επικεντρώσει αρχικά σε σέντερ, θέλει να κλείσει πρώτα την κολώνα της ομάδας. Η φιλοσοφία; Διαφορετικό στυλ από αυτό του Βον... Ψηλό και δυνατό κορμί που να γεμίζει την ρακέτα και να έχει έφεση στο αμυντικό κατά βάση ριμπάουντ, ενώ να έχει και τις βασικές κινήσεις με «πλάτη». Έτσι ο G.M του ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων θα δει αλλά και θα συλλέξει πληροφορίες από προπονητές για τον γίγαντα Ρόμπερτ Άπσοου (21, 2.13), γενικώς προβληματικό τύπο που θα είναι εκεί με τους Λέικερς. Πήγε κολέγιο στο Φρέσνο Στέιτ και στο Ουάσιγκτον έχοντας συνεχείς προστριβές για θέμα πειθαρχίας των σχολείων. Στην τελετταία του χρονιά είχε 10.9 πόντους, 8.2 ριμπάουντ και 4.5 μπλοκ, τα περισσότερα από κάθε άλλον σε όλο το ΝCAA. Ακόμα ο G.M του ΠΑΟΚ θα τσεκάρει τους Ματ Στάινμπρουκ (23, 2.08), απόφοιτο του Εζέβιερ, τον Στιβ Ζακ (22, 2.11) απόφοιτο του Λα Σαλ και τον Τζαλίλ Ρόμπερτς (23, 2.13) απόφοιτο του UNC Asheville.

Διαβάστε ακόμη...