Λιάπης και Κώττας με την Εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ νέων ανδρών

Από paokbc.gr: Το καλοκαίρι δεν είναι μία περίοδος διακοπών για όλα τα (νέα) παιδιά. Υπάρχουν και οι αθλητές που δουλεύουν σκληρά και κυνηγούν, ακόμη και αυτή την εποχή μία σπουδαία διάκριση.
Πηγή: paokbc.gr
Λιάπης και Κώττας με την Εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ νέων ανδρών

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Θωμάς Κώττας, που μόλις πριν μερικές ημέρες ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Μουντομπάσκετ εφήβων (που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή στο Ηράκλειο), όπου κατέκτησε την 4η θέση και στις λεπτομέρειες έχασε την ευκαιρία του μεταλλίου.

Ο Θωμάς Κώττας που στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής εφήβων πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση (13 πόντοι και 8 ριμπάουντ), δεν σταματά καθόλου αυτό το καλοκαίρι και είναι ήδη στην Ιταλία, μαζί με την Εθνική ομάδα νέων ανδρών για να συμμετάσχει στο Ευρωμπάσκετ! Ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπηθεί στη διοργάνωση και από τον Μιχάλη Λιάπη, που είναι μάλιστα από τα πιο βασικά στελέχη της Εθνικής ομάδας νέων ανδρών, η οποία ξεκινά σήμερα τους αγώνες της στο Lignano με αντίπαλο την Λετονία (5:30μ.μ.). Καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα και στους δύο αθλητές μας.

Διαβάστε ακόμη...