Ο δίκαιος κόουτς!

Από metrosport.gr: Είναι ξεκάθαρο ότι ο Κροάτης έχει βρει το κουμπί των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών του. Αυτό φάνηκε περίτρανα και χθες το πρωί.
Πηγή: metrosport.gr
Ο δίκαιος κόουτς!

Το απόγευμα της Κυριακής κάποιοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν μόλις 30'. Λογικό είναι να ένιωσαν πιεσμένοι ίσως και απογοητευμένοι σκεπτόμενοι ότι δεν τους υπολογίζει για βασικούς ο Τούντορ.

Όμως ο Κροάτης στην χθεσινή προπόνηση τους τόνισε ότι κανείς δεν έχει θέση βασικού αν δε δουλεύει και αν δε τα δίνει όλα στην προπόνηση. Τι πιο σημαντικό κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή να προσπαθεί. Σε αυτές τις τέσσερις μέρες προετοιμασίας στην Ολλανδία είναι εμφανές ότι αφενός ο Τούντορ δεν χαρίζεται σε κανέναν και αφετέρου θέλει οι παίκτες του να νιώθουν ίσοι. Γι' αυτό άλλαξε και κατσάδιασε τον Λούκας. Που από εκείνη τη στιγμή και μετά δείχνει ένα άλλο πρόσωπο και αυτό είναι το σημαντικό.

Ούτε αδιάφορος, ούτε σκυθρωπός. Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο ότι στην ομάδα ακόμη το σοκ από τον σοβαρό τραυματισμό του Αθανασιάδη δεν έχει περάσει. "Είναι ο αρχηγός μας" έλεγε χθες ο Κάτσε. Πέρα από το ψυχολογικό υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι. Ο ΠΑΟΚ επείγεται να βρει σέντερ φορ και αν κρίνω από τα όσα είδα χθες στο ξενοδοχείο της ομάδας, όταν βρέθηκα για την καθημερινή συνέντευξη, είναι δεδομένο ότι ο Άρνεσεν τρέχει αποκλειστικά αυτό το θέμα.

Ο ΠΑΟΚ θέλει μέχρι την Τετάρτη να είναι στο Αρνεμ ο σέντερ φορ που και θα καλύψει στην παρούσα φάση το κενό του Αθανασιάδη αλλά και όταν με το καλό επιτρέψει ο Κλάους να έχει ένα ισχυρό δίδυμο "καθαρών" φορ περιοχής. Για να δούμε αν θα τα καταφέρει άμεσα ο Δανός.

Διαβάστε ακόμη...