«Για πάντα ΠΑΟΚ και Gate 4″

To INPAOK αποκάλυψε το μεσημέρι την άφιξη και παρουσία του Σανθ Χακόμπο στην Θεσσαλονίκη για να λύσει το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Για πάντα ΠΑΟΚ και Gate 4″

Το απόγευμα η ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της συνεργασίας με τον Ισπανό γκολκίπερ που πριν από λίγο μίλησε στο INPAOK για την εξέλιξη της υπόθεσης...

«Όλα πήγαν καλά. Δεν με ήθελαν στον ΠΑΟΚ και φτάσαμε γρήγορα σε μια συμφωνία για να λύσουμε το συμβόλαιο. Δεν το ήθελα να γίνει έτσι. Δεν ήθελα να φύγω αλλά δεν είχα άλλη επιλογή από τη στιγμή που δεν ήθελαν να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Είναι μια πολύ θλιβερή μέρα για μένα τη ζωή μου και την καριέρα μου. Δεν ήθελα να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα».

– Τι σου μένει από τον ΠΑΟΚ;

«Εύχομαι τα καλύτερα στον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξη μου μου έδωσε και θα είμαι πάντα μέλος της ομάδας και της θύρας 4. Αυτό αισθάνομαι. Θέλω επίσης να πω ότι εύχομαι τα καλύτερα για την Ελλάδα και τους κατοίκους της. Είναι μια πανέμορφη χώρα με υπέροχους ανθρώπους και τους αξίζει κάτι πολύ καλύτερο απ΄ αυτό που ζούνε. Ολα θα πάνε πολύ καλύτερα. Πιστεύω ότι θα λυθούν τα προβλήματα».

-Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να έρθει ξανά στην Τούμπα απάντησε...

«Θα έρχομαι όποτε μπορώ να βλέπω τον ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι κομμάτι αυτής της ομάδας. Θα την έχω πάντα στο μυαλό μου».

-Για την επόμενη μέρα στην καριέρα του...

«Θα το ξέρω σύντομα. Δεν έχω κάτι δεδομένο αυτή τη στιγμή. Θα σκεφτώ και θα αποφασίσω».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...