Eπιμένει στην τακτική με συγκεκριμένες ενδεκάδες (vids)

Από sdna.gr: Μπορεί ο Ιγκόρ Τούντορ να απουσίαζε από την απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, ωστόσο το... μενού είχε και πάλι τακτική, με το 3-5-2 να κυριαρχεί και πάλι.
Πηγή: sdna.gr
Eπιμένει στην τακτική με συγκεκριμένες ενδεκάδες (vids)

Ένα κοινό στοιχείο είχαν οι δύο σημερινές προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Ποιο ήταν αυτό; Οι ίδιες συγκεκριμένες ενδεκάδες, στις ασκήσεις τακτικής που έγιναν τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα. Χαρακτηριστικό ωστόσο ήταν πως ουδέποτε άλλαξε ο σχηματισμός του 3-5-2 που δουλεύει από την πρώτη κι όλας προπόνηση ο Ιγκόρ Τούντορ.

Στη διάρκεια της απογευματινής προπόνησηςόταν και η ομάδα δούλεψε σε τακτική στο μισό γήπεδο, οι ποδοσφαιριστές ήταν χωρισμένοι ως εξής. Με τους πράσινους έπαιξαν οι: Όλσεν, Κόστα, Τζαβέλλας, Βίτορ, Μακ στα αριστερά, Μυστακίδης από δεξιά, Μαντούρο σαν αμυντικό χαφ, και πιο μπροστά ο Σαββίδης (αριστερά), ο Γκολάσα (δεξιά) και προωθημένοι ο Περέιρα με τον Σαλπιγγίδη.

Με τους μαύρους συμμετείχαν οι: Γλύκος, Χαρίσης, Σκόνδρας, Πούγγουρας, σαν αμυντικό χαφ ο Τζιόλης, δεξιά ο Κάτσε, αριστερά ο Κοροβέσης και πιο μπροστά οι Κίτσιου (δεξιά), Ρατς (αριστερά), με τους Πέλκα και Λούκας να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Για την ιστορία και μόνο αυτοί που επικράτησαν στο οικογενειακό διπλό ήταν οι «πράσινοι» με γκολ του Περέιρα, ύστερα από ασίστ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Δείτε τα βίντεο του SDNA και πάρτε μια μικρή γεύση από τα όσα έγιναν στην προπόνηση του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...