Προτάθηκε ο Βέλλιος στον ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Την περίπτωση του Απόστολου Βέλλιου εξετάζει -σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK- ο Φράνκ Αρνεσεν.
Πηγή: inpaok.com
Προτάθηκε ο Βέλλιος στον ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 23χρονος επιθετικός που κάνει καριέρα στο εξωτερικό, προτάθηκε από το γραφείο που εκπροσωπεί τα δικαιώματα του πριν τον τραυματισμό του Στέφανου Αθανασιάδη στην διάρκεια του πρώτου φιλικού αγώνα που έδωσε ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

Ο τραυματισμός του αρχηγού του ΠΑΟΚ ενεργοποίησε ακόμα περισσότερο τον Αρνεσεν, που νιώθει περισσότερο από πριν την ανάγκη, να εντοπιστεί και να αποκτηθεί φορ περιοχής. Ο Βέλλιος αγωνίζεται από το 2011 στο εξωτερικό. Αρχικά έφυγε από τον Ηρακλή για την Εβερτον με την οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2014. Στη συνέχεια βρέθηκε στην Μπλάκπουλ από την οποία τον απέκτησε η Λιρς που έχει τα δικαιώματα του μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Προτεραιότητα του Βέλλιου είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό αλλά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του, μόνο ασυγκίνητο δεν θα τον άφηνε με δεδομένες τις συνθήκες που διαμορφώνονται στον Δικέφαλο και τις προοπτικές που υπάρχουν για τα επόμενα χρόνια.

Η περίπτωση του Βέλλιου εξετάζεται μεταξύ δυο – τριών ακόμα επιθετικών από Αρνεσεν -κυρίως- και Τούντορ καθώς θεωρείται βέβαιο ότι ο Δικεφάλος θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση επιθετικού.

Διαβάστε ακόμη...