Τίποτα δεν είναι τυχαίο με τον Κάτσε…!

Από paokweb.gr: Λένε ότι, πολλές φορές, το ταλέντο, που λείπει από έναν αθλητή, μπορεί να το αναπληρώσει με τη σκληρή δουλειά.
Πηγή: paokweb.gr
Τίποτα δεν είναι τυχαίο με τον Κάτσε…!

επιμέλεια: Αναστασία Σπύρτου

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι πολλά μεγάλα ταλέντα παρέμειναν ταλέντα, επειδή βασίστηκαν σε κάποιες έμφυτες ικανότητες, που είχαν, χωρίς να τις καλλιεργήσουν περαιτέρω. Αντίθετα, αθλητές, που δεν είχαν κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο να τους ξεχωρίζει από μικρούς, δούλεψαν πολύ σκληρά και κατάφεραν όχι μόνο να φτάσουν, αλλά και να ξεπεράσουν αυτούς της πρώτης κατηγορίας.

Στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Εργκους Κάτσε, όμως, μάλλον συναντάμε τον ιδανικό συνδυασμό, ταλέντου και σκληρής δουλειάς. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι ζήτησε ο ίδιος να μην κάνει χρήση της ευεργετικής μεταχείρισης, που έτυχαν όλοι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου», οι οποίοι, δικαίως, εξασφάλισαν λίγες παραπάνω ημέρες ξεκούρασης, μετά το πέρας των υποχρεώσεων τους με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Αντίθετα, ο νεαρός μέσος μετέβη στην Ολλανδία, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του καθηκόντων με την Εθνική Αλβανίας, προκειμένου να πάρει μέρος από την αρχή στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. Επιπλέον, ένα ακόμη χαρακτηριστικό περιστατικό της συνεχούς δουλειάς του αποτελεί το γεγονός ότι, μετά το τέλος της προπόνησης, πριν το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ, παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο και προπονήθηκε μόνος του στην εκτέλεση μακρινών σουτ προς την εστία.

Η επαγγελματικη ανέλιξη και καταξίωση απαιτεί θυσίες και σκληρή δουλειά κι ο Κάτσε φαίνεται πως έχει πιάσει το νόημα...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...