«Ναι» σε όλα - και μάλιστα, δαγκωτό – αλλά…

Από pamesports.gr: Δεν χωρά συζήτηση. Δεν σηκώνει κουβέντα. Το θέμα είναι ξεκάθαρο.
Πηγή: pamesports.gr
«Ναι» σε όλα - και μάλιστα, δαγκωτό – αλλά…

Η 11άδα μιας μεγάλης ομάδας – και τούτο όχι στα λόγια – ξεκινά από έναν μεγάλο τερματοφύλακα. Έτσι η επιλογή του Ρόμπιν Όλσεν από την Φρανκ Άρνεσεν, η αποδοχή του από τον Ιγκόρ Τούντορ και η έγκριση του Ιβάν Σαββίδη τιθέμενη σε ...δημοψήφισμα βγάζει 99% ναι!

Δίχως πάντως, να ορκιζόμαστε για τη σειρά στην εξέλιξη των φάσεων της απόκτησης του διεθνούς Σουηδού «κίπερ»...

Αυτό το «ναι» των φίλων του «δικέφαλου» στη νέα προσπάθεια του «τσάρου» της Τούμπας δεν είναι το πρώτο. Το πρώτο βλέπετε, ήταν η επιλογή του Δανού νέου αθλητικού (ή τεχνικού;) διευθυντή. Και δεύτερο η έμπρακτη «εν λευκώ» ανάθεση της διαχείρισης του ΠΑΟΚ – αγωνιστικώς – στον Φρανκ Άρνεσεν.

Με λίγα λόγια; Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα ψήφιζαν σε δημοψήφισμα για τις αποφάσεις του Ιβάν Σαββίδη θα επέλεγαν το ψηφοδέλτιο του «ναι σε όλα». Και μάλιστα, θα το έριχναν δαγκωτό. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι κάτι γίνεται στην ΠΑΕ. Κάτι αλλάζει. Κάτι λειτουργεί διαφορετικά.

«Ναι σε όλα», λοιπόν, των ΠΑΟΚτσήδων στον Ιβάν Σαββίδη αλλά... Έχοντας καεί στο γάλα (επιμένουμε σε αυτό) φυσούν και στο γιαούρτι. Επιφυλάσσονται. Δίχως η επιφύλαξη του πάντως, να κόβει τα φτερά της αισιοδοξίας τους. Ευτυχώς δε, για τη νέα προσπάθεια του Ιβάν Σαββίδη καταγράφεται και πλατιά και βαθιά υπομονή τους.

Και κάτι ακόμη. Καθώς διάγουμε περίοδο dt για την διεξαγωγή referendum στον τόπο μας οφείλουμε, να αναφέρουμε πως στον ΠΑΟΚ δεν θα απειλούνταν με διχασμό, εάν οδηγούνταν σε δημοψήφισμα. Με θέμα το «ναι» ή το «όχι» επί αγωνιστικών θεμάτων στον Ιβάν Σαββίδη. Υπάρχει απόλυτη ομόνοια... Σύμπνοια στην ΠΑΕ του «δικέφαλου». Ξέρετε γιατί; Επειδή πιστεύουν πλέον, πως ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα κι όλους...

Στον τόπο μας αντίθετα ο λαός μας δεν απειλείται απλά, από τον διχασμό. Τον ζει ήδη. Αυτό το σαράκι του Έθνους μας κατατρώει τα σωθικά του. Για ένα δημοψήφισμα με μάσκα. Ναι, όπως εξελίχθηκε, με μάσκα!

Το πραγματικό πρόσωπο του δημοψηφίσματος δεν υφίσταται. Είναι κενό! Το ερώτημα για το «ναι» ή το «όχι» έπαψε ουσιαστικά, να υφίσταται. Δεν υφίσταται μήτε καν και το περιβάλλον εντός του οποίου διαμορφώθηκε. Γυρίσαμε σελίδα! Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι. Μας εγκατέλειψαν κι οι Ιταλοί κι οι Ισπανοί. Και δεν είναι πιο καλή η μοναξιά...

Είτε με «ναι», είτε με «όχι» από την αρχή θα ξεκινήσουμε. Μνημόνια θα υπογράψουμε. Γι' αυτό σας λέμε. Καθείς από κάθε πλευρά του, με τη μάσκα την οποία επιλέγει, βλέπει το δημοψήφισμα. Στον ΠΑΟΚ έχοντας ζήσει τον διχασμό θα έβλεπαν – το υποθετικά δικό τους δημοψήφισμα για τον Ιβάν Σαββίδη - όλοι από την ίδια πλευρά....

Του Άρι Νικολάκη

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...