Άμεση ανάγκη ο επιθετικός

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση επιθετικού, μετά τον τραυματισμό του Στέφανου Αθανασιάδη, με τον Φρανκ Άρνεσεν να προχωράει τις σχετικές επαφές.
Πηγή: novasports.gr
Άμεση ανάγκη ο επιθετικός

Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικέφαλου» του Βορρά φέρεται να έχει ξεχωρίσει ήδη ορισμένες περιπτώσεις επιθετικών και αναμένεται να προχωρήσει τις επαφές για την επίτευξη συμφωνίας, με έναν από αυτούς.

Οι Όλα Τοϊβόνεν και Άλφρεντ Φινμπόγκασον φέρονται να είναι οι επικρατέστεροι, για να αποτελέσουν την επόμενη προσθήκη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ο Δανός τεχνικός διευθυντής φέρεται να έχει επαφές και με τους δυο παίκτες και πλέον τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά, ποιος θα είναι αυτός, που θα κληθεί να δώσει άμεσα λύσεις στον ΠΑΟΚ, εν όψει και των προκριματικών του Europa League.

Ο Ιγκόρ Τούντορ φέρεται να έχει δώσει τη θετική του εισήγηση και για τους δυο παίκτες. Ο Κροάτης τεχνικός θέλει έναν επιθετικό, ο οποίος θα μπει άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας του και θα μπορέσει να δώσει λύσεις στην κορυφή της επίθεσης. Άλλωστε, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τον τραυματισμό του Αθανασιάδη, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τέσσερις έως έξι εβδομάδες.

Διαβάστε ακόμη...