Ο ΠΑΟΚ της νέας σεζόν και οι αποχωρήσεις

Από contra.gr: Ισχυρό σύνολο θα φτιάξει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στελέχη του. Καμία ανησυχία για τις αποχωρήσεις των Όντουμ και Κάρτερ.
Πηγή: contra.gr
Ο ΠΑΟΚ της νέας σεζόν και οι αποχωρήσεις

Οι Τζέικ Οντουμ και Μαρκ Κάρτερ έχουν ήδη αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, δύο παίκτες που πρόσφεραν αρκετά, ανεξάρτητα από τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους.

Μολονότι αμφότεροι αποτέλεσαν βασικά "γρανάζια" της μηχανής της περυσινής ομάδας, από τον "Δικέφαλο" δεν εκφράζεται η παραμικρή ανησυχία μετά την αποχώρησή τους. Ήταν ήδη γνωστό από τον Μάρτιο, είχαμε γράψει, ότι ο ΠΑΟΚ με τα νυν οικονομικά δεδομένα ενδεχομένως να χρειαστεί να αποκτήσει νέους Αμερικανούς την νέα αγωνιστική χρονιά.

"Ξέρουμε να καλύπτουμε τα κενά"
"Εχουμε δείξει πως ξέρουμε τον τρόπο να καλύπτουμε τα κενά", λένε μεταξύ άλλων άνθρωποι του ΠΑΟΚ για τις απώλειες με τους Οντουμ και Κάρτερ και εμφανίζονται σίγουροι πως τη νέα σεζόν το σύνολο θα είναι ισχυρό. "Η ομάδα θα είναι ξανά καλή και του χρόνου...", τονίζουν.

Γνωρίζουν πάντως πως με δεδομένο πως ο Αρης και η ΑΕΚ θα αρχίσουν την επόμενη αγωνιστική χρονιά με αυξημένο μπάτζετ, έτσι και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να "ανεβάσει" το δικό του. Γι' αυτό πάντα το μυαλό είναι στις χορηγίες αλλά και στον Ιβάν Σαββίδη και το τι -εξτρά- θα μπορούν να υπολογίζουν από αυτόν.

Κατά τα άλλα, το Σάββατο (4/7) παντρεύεται ο Γιώργος Δέδας, θα γίνουν επίσης και τα βαφτίσια των παιδιών του και κοντά του θα βρεθούν συμπαίκτες του και άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

2

Διαβάστε ακόμη...