Περιμένοντας τους άλλους δύο…

Από paokweb.gr: Η πρώτη «πινελιά» του Φρανκ Άρνεσεν στο ρόστερ του νέου ΠΑΟΚ έχει, ήδη, μπει και δεν είναι άλλη από την απόκτηση του Ρόμπιν Όλσεν.
Πηγή: paokweb.gr
Περιμένοντας τους άλλους δύο…

Ο Σουηδός τερματοφύλακας, που στην πατρίδα του θεωρείται ο καλύτερος, αυτή τη στιγμή, στη θέση του, αλλά κι ο πιο ελπιδοφόρος για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα είναι ο ποδοσφαιριστής, που «άνοιξε» το χορό των μεταγραφών στο «Δικέφαλο» και φέρει την «υπογραφή» του νέου αθλητικού διευθυντή. Θεωρητικά, τουλάχιστον, και βάσει προσόντων και προηγούμενων εμφανίσεων, πρόκειται για μια πολύ καλή κίνηση του Δανού, η οποία μένει να αποδειχθεί και στο χορτάρι.

Επειδή, όμως, το ρόστερ του ΠΑΟΚ χρειάζεται, αναμφίβολα, περαιτέρω ενίσχυση, για το λόγο αυτό ο Άρνεσεν απουσιάζει, τις τελευταίες ημέρες, από την προετοιμασία της ομάδας. Όπως είναι γνωστό, τσεκάρει τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους του, οι οποίοι προορίζονται για τη θέση του κεντρικού αμυντικού και του σέντερ φορ. Αυτό, άλλωστε, του είχε ζητήσει κι ο Ιγκόρ Τούντορ, κρίνοντας ότι εκεί πρέπει να ενισχυθεί, άμεσα, η ομάδα.

Ο Δανός επιστρέφει σήμερα στο Ντόορβερθ για να παρακολουθήσει από κοντά και το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Κοτ Αζούρ, στις 18.00, και δεν αποκλείεται μαζί του να φέρει και ανακοινώσεις...

Διαβάστε ακόμη...