Παραλίες, αλλά… επαγγελματίες!

Από thessports.gr: Πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός!
Πηγή: thessports.gr
Παραλίες, αλλά… επαγγελματίες!

Στις 7 Ιουνίου ο ΠΑΟΚ έδωσε το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του με τον Αστέρα στην Τρίπολη, και σήμερα, σχεδόν 4 εβδομάδες αργότερα, δίνει το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας για την νέα σεζόν!
Στις 7μμ (ώρα Ελλάδας) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κοτ Αζούρ στο Ντούρβερτ, σε ένα παιχνίδι, στο οποίο ο Ιγκόρ Τούντορ, όσο νωρίς κι αν είναι, θα δώσει κάποια δείγματα αυτών που πιστεύει...

Τι εστί όμως Κοτ Αζούρ;

"Κυανή Ακτή" σημαίνει το Κοτ Αζούρ, προφανώς γιατί αυτοί που παίζουν έχουν το μυαλό τους στις παραλίες, τις οποίες στερούνται φέτος προκειμένου να βρουν δουλειά!
 
Είναι μια ομάδα, που αποτελείται από Βέλγους και Ολλανδούς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, που έχουν μείνει χωρίς ομάδα και κάνουν προετοιμασία μαζί, για να είναι έτοιμοι και να βρουν ομάδα.
Πρόκειται για μια πρακτική που συνηθίζεται στην κεντρική Ευρώπη, για παίκτες που είναι άνεργοι και ψάχνουν ένα συμβόλαιο.
Εν ολίγοις, ο σημερινός αντίπαλος δεν είναι... κανονική ομάδα, ωστόσο είναι μια μεικτή επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, που όσο να ναι, το... κλωτσάνε το τόπι.
Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το Novasports2.

Διαβάστε ακόμη...