Ψάχνει σε πιο ψηλό ράφι ο Άρνενσεν για τον ΠΑΟΚ

Από sport24.gr: Ο Φρανκ Άρνεσεν... προσπέρασε την περίπτωση Μαλότσα που η Χάιντουκ τον έδωσε με 250.000 ευρώ στη Λέγκια Γκντανσκ.
Πηγή: sport24.gr
Ψάχνει σε πιο ψηλό ράφι ο Άρνενσεν για τον ΠΑΟΚ

Μία μεταγραφή από την Χάιντουκ στην Λέγκια Γκντανσκ βγάζει... είδηση για τον ΠΑΟΚ. Η πολωνική ομάδα απέκτησε τον Μάριο Μαλότσα δίνοντας 250.000 ευρώ στην κροατική ομάδα και σύναψε συμφωνία μαζί του για τρία χρόνια. Το ποσό και μόνο δείχνει ότι αν ο Άρνεσεν τον είχε βάλει ψηλά στη λίστα του τότε δεν ήταν πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει, από τη στιγμή μάλιστα που διατηρεί άριστη σχέση με τον Τούντορ.

Το ζήτημα είναι ότι ο Φρανκ Άρνεσεν ασχολείται με άλλες περιπτώσεις, που, όπως αποδείχθηκε στην περίπτωση του Όλσεν, έχει τη διάθεση (προφανώς μετά από συνεννόηση με τον Σαββίδη να δαπανήσει περισσότερα χρήματα).

Ο 59χρονος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ήταν και χθες εκτός Ολλανδίας και αναμένεται να επιστρέψει το Σάββατο το απόγευμα για να δει το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Κοτ Αζόρ. Μαζί του ενδεχομένως να φέρει και τα νέα για μεταγραφή στόπερ και φορ, αφού είναι γνωστό ότι έχει ήδη συμφωνήσει με δύο παίκτες.

Διαβάστε ακόμη...