O λόγος που ο Μάτζικ είχε "κολήσει" στον Φρέιζερ!

Από basketplus.gr: Λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για το Λας Βέγκας ο Νίκος Σταυρόπουλος ξεσκονίζει την λίστα παικτών που έχει αποθηκεύσει στο κινητό του τηλέφωνο.
Πηγή: basketplus.gr
O λόγος που ο Μάτζικ είχε "κολήσει" στον Φρέιζερ!

Mεταξύ αυτών είναι και ο Τιμ Φρέιζερ. 25χρονος πόιντ γκαρντ ύψους 1.85 τον οποίο ο «Μάτζικ» είχε δει πέρσι στο Portsmouth Invitanional Tournament και μάλιστα πριν τον Τζέικ Όντουμ έκανε μεγάλη προσπάθεια να πείσει να έρθει στην Θεσσαλονίκη. Ο Φρέιζερ όμως ήλπιζε στο ΝΒΑ και όλη την χρονιά αναλώθηκε ανάμεσα σε RedClaws(DLeague) και σε Σίξερς, Μπλέιζερς. Απόφοιτος του Πεν Στέιτ, έπαιξε εκεί πέντε χρόνια, γιατί την σεζόν 2012-13 (Noέμβριος) υπέστη ρήξη αχίλλειου και έπαιξε ελάχιστα στην αρχή της περιόδου.

Επέστρεψε υγιής την επόμενη (η αδελφή του είχε πάθει ίδια ζημιά επτά χρόνια πριν στο κολέγιο και τον βοήθησε στην αποκατάσταση γνωρίζοντας την διαδικασία) πάλι ως seniorκαι την ολοκλήρωσε με 14.9 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 5.4 ασσίστ και 1.6 κλεψίματα σε 34΄. Το Φθινόπωρο του 2014 οι Σέλτικς δεν του έδωσαν συμβόλαιο, πήγε στο D League όπου έκανε τριπλ νταμπλ στις 30/1/2015 (13π, 10ρ, 11ας) και στις 5/2 πήγε στους Σίξερς κάνοντας ντεμπούτο στο ΝΒΑ στις 6/2 στην ήττα από τους Σέλτικς. Νέο 10ήμερο συμβόλαιο, καμμιά συμμετοχή και πάλι DLeagueόπου έκανε το 4ο τριπλ νταμπλ της σεζόν (22π, 13ρ, 14ας) πάντα με τους RedClaws.

Στις 30/3 υπέγραψε στους Μπλέιζερς, ενώ στις 21/4 αναδείχθηκε MVP στο DLeagueαλλά και ρούκι της χρονιάς στο ίδιο πρωτάθλημα στο οποίο τελείωσε με 16.1 πόντους, 7.1 ριμπάουντ και 9.5 ασσίστ σε 41 αγώνες. Ο 25χρονος θα είναι στο Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας με τους Μπλέιζερς και θα περάσει από το μικροσκόπιο του «Μάτζικ», αν και είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσδει να αφήσει το όνειρο του ΝΒΑ για το Παλατάκι.

Διαβάστε ακόμη...