Σκόρερ, κλέφτης και... Seton Hall!

Από basketplus.gr: Περίεργο όνομα... Φουκουάν Εντουίν, ο 24χρονος γκαρντ-φόργουορντ που επίσης είδε πέρσι ο Σταυρόπουλος στο PIT και έχει τσεκάρει για να παρακολουθήσει και στο Λας Βέγκας με τη Νέα Ορλεάνη.
Πηγή: basketplus.gr
Σκόρερ, κλέφτης και... Seton Hall!

Θα είναι συμπαίκτης των Λαζέρικ Τζόουνς (πέρσι στον ΚΑΟΔ), Γκάσπαρ Βίντμαρ (γνωστός διεθνής Σλοβένος), Γουίλ Σίχι (Μπουντούσνοστ, Πανιώνιος) και Τζάρβις Βαρνάντο. Ο Εντουίν (1.98) έβγαλε το 2014 το Σίτον Χολ με 14.5 πόντους,. 3.5 ριμπάουντ, 1.7 ασσίστ και 2.7 κλεψίματα σε 30 λεπτά, όντας μόλις ο 2ος παίκτης στην σιτορία του σχολείου που αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός της Big East μετά το 1993. Την περίοδο 2011-12 έκανε ρεκόρ κλεψιμάτων σε μια σεζόν στην ιστορία του NCAA 1 (3 μ.ο)

Τον Ιούλιο υπέγραψε στην Πιστόια αλλά διέκοψε λόγω τραυματισμού (έπρεπε να μείνει δύο μήνες εκτός δράσης) και έτσι πήρε συμβόλαιο στους Σπερς τον Οκτώβριο και από κει στους Σιου Φολς Σκάιφορ; του D Laegue. Τελείωσε εκεί με 13.8 πόντους 4.3 ριμπάουντ και 1.5 ασσίστ πριν υπογράψει τον Απρίλιο στην Βενεζουέλα και στους Γκουάρος Ντε Λάρα όπου δεν φάνηκε (8π, 1.2κλ, 16΄).

Διαβάστε ακόμη...