"Δεν ξέρω καμία ομάδα να τρέχει στον αγώνα, αν δεν έχει τρέξει στην προπόνηση"

Από sport24.gr: Ο Ίγκορ Τούντορ έκανε προπόνηση στο... κόκκινο στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για μιάμιση ώρα. 
Πηγή: sport24.gr
"Δεν ξέρω καμία ομάδα να τρέχει στον αγώνα, αν δεν έχει τρέξει στην προπόνηση"

Την πιο σκληρή προπόνηση από τη μέρα που ανέλαβε ο Ίγκορ Τούντορ έκαναν το απόγευμα της Παρασκευής οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Επί 90 λεπτά οι ρυθμοί ανέβηκαν στα "κόκκινα" και ο Κροάτης τεχνικός προέτρεπε τους παίκτες του "όταν τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ, δεν τα παρατάμε".

Μετά το ζέσταμα με μπάλα, ακολούθησαν τα παιχνίδια κυκλοφορίας σε μισό γήπεδο. Ο Τούντορ έδινε συνεχώς οδηγίες για τον τρόπο που πρέπει να κινούνται οι παίκτες και έγιναν παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο υπό το καθεστώς συνεχούς πίεσης.

Το τελευταίο μέρος της προπόνησης αφιερώθηκε στη φυσική κατάσταση και στην αντοχή με intervals και πολύ τρέξιμο: "Δεν ξέρω καμία ομάδα να τρέχει πολύ την Κυριακή στον αγώνα αν δεν έχει τρέξει πολύ στην προπόνηση, μαγικά δεν γίνονται", έλεγε ο Ίγκορ Τούντορ.

Ο ΠΑΟΚ θα κάνει προπόνηση το Σάββατο στις 10 το πρωί και στις 18:00 (τοπικές ώρες), στο πρώτο του φιλικό για τη σεζόν 2015-16, θα αντιμετωπίσει την Κοτ Αζούρ, ομάδα που αποτελείται από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του ολλανδικού και βελγικού πρωταθλήματος που έχουν μείνει ελεύθεροι.

Διαβάστε ακόμη...