«Δύσκολος όμιλος, σέβομαι τον Ζελιάσκοφ»

Από volleynews.gr: Μετά την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ που έφερε την ομάδα του αντίπαλη με τον ΠΑΟΚ,την Τουρ και τη Μάασεϊκ, ο προπονητής της Τρεντίνο τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ότι έχει μπροστά του έναν δύσκολο όμιλο, με δύο έμπειρες ομάδες και εξέφρασε τον σεβασμό του προς τον τεχνικό του ΠΑΟΚ Νικολάι Ζελιάσκοφ.
Πηγή: volleynews.gr
«Δύσκολος όμιλος, σέβομαι τον Ζελιάσκοφ»

«Έχουμε να αντιμετωπισουμε έναν δύσκολο όμιλο. Δύο από τις τρεις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε, η Τουρ και η Μάασεϊκ, έχουν μεγάλη εμπειρία στο Champions League και σίγουρα τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα γιατί η διοργάνωση θα ξεκινήσει πολύ σύντομα και δεν θα έχουμε το χρόνο να παίξουμε ούτε ένα επίσημο παιχνίδι.

Η βασική εξάδα μας θα είναι πολύ ανανεωμένη σε σχέση με το παρελθόν και αυτό θα μας δημιουργήσει σίγουρα κάποιο πρόβλημα. Όπως πάντα όμως, θα προετοιμάζουμε ένα παιχνίδι κάθε φορά με σκοπό να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Για τον ΠΑΟΚ γνωρίζουμε ελάχιστα, αλλά ξέρω πως έχει προπονητή το Ζελιάσκοφ και τον σέβομαι ιδιαίτερα. Παράλληλα είμαι σίγουρα στην ευχάριστη θέση να επιστρέψω στην Τουρ, όπου έζησα μια ωραία περίοδο ως παίκτης και έχω ακόμα εκεί πολλούς φίλους. Οι όμιλοι F' και G' είναι σίγουρα πιο απλοί, αλλά όπως πάντα κοιτάμε μόνο την πορεία μας».

Ο Γενικός διευθυντής τους συλλόγου, Μπρούνο Ντα Ρε είπε: «Το μόνο πραγματικό πλεονέκτημα είναι ότι δεν έχουμε άβολα ταξίδια. Η Γαλλία, το Βέλγιο και η Ελλάδα είναι χώρες που δεν θα έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα και αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά σε συνδυασμό με το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα. Η Μάασεϊκ θα επιστρέψει στο Παλα Τρέντο για τρίτη φορά σε τέσσερις σεζόν, ενώ για την Τουρ είναι ενδεικτική η παρουσία του Αντόνοφ. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι λιγότερο ανταγωνιστικός, αλλά θα περιμένουμε να δούμε πως θα κινηθεί στις μεταγραφές για να έχουμε μια πιο ακριβή αξιολόγηση».

Διαβάστε ακόμη...