Ο ξεχωριστός κύριος Λούκας

Από novasports.gr: Αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι που έχει ξεκινήσει από την Ισπανία για το μέλλον του Λούκας Πέρεθ έχει αρχίζει και κουράζει υπερβολικά πλέον.
Πηγή: novasports.gr
Ο ξεχωριστός κύριος Λούκας

Καθημερινή είναι η τροφοδότηση υποτιθέμενων εξελίξεων για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό που αγωνίστηκε μεν ως δανεικός στη Λα Κορούνια αλλά έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένη ρήτρα εξαγοράς. Αλλωστε ο "Δικέφαλος" ήταν αυτός που τον ανακάλυψε στην Ουκρανία και τον απέκτησε γλιτώνοντάς τον από όλα τα δεινά που ακολούθησαν εκεί.

Επαιξε μια σεζόν κι αποχώρησε επικαλούμενος προσωπικά προβλήματα προκειμένου να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Καλά και σεβαστά τα "θέλω" του ικανότατου μεσοεπιθετικού όμως αυτή η λογική με τις συνεχείς τοποθετήσεις, του προέδρου της Λα Κορούνια, του προπονητή του, του εκπροσώπου του για το μέλλον του μακριά από τη Θεσσαλονίκη έχουν καταντήσει εκνευριστικά, αφού είναι κάτι περισσότερο από προφανές σε τί αποσκοπούν. Ο ίδιος εμφανίζεται τυπικός απέναντι στην ομάδα, μαζεμένος και ολιγομίλητος, μένοντας μακριά από την εικόνα που είχε ο ίδιος δημιουργήσει για τον εαυτό του.

Τα δεδομένα είναι απλά. Η ρήτρα ανέρχεται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Η ομάδα της Γαλικίας μπορεί να κάνει την προσφορά της κι αν αυτή ικανοποιεί τότε θα παραχωρηθεί. Ειδάλλως είναι υποχρεωμένος να προσφέρει απερίσπαστος τις υπηρεσίες του στην ομάδα που ανήκει. Ετσι απλά ....

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...