«Να βρούμε το ρυθμό μας»

Από sdna.gr: Αισιόδοξος εν όψει του αποψινού προημιτελικού απέναντι στην Ισπανία δήλωσε στο SDNA ο Έλληνας διεθνής Θωμάς Κώττας. 
Πηγή: sdna.gr
«Να βρούμε το ρυθμό μας»

Ο 19χρονος σέντερ του ΠΑΟΚ μίλησε για το παιχνίδι απέναντι στην Ισπανία, την επιστροφή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου σε αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς και για την προοπτική και τις ευκαιρίες που δίνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19 στην μελλοντική του καριέρα.

«Είναι δύσκολο το αυριανό παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που παίζει καλά σε επίθεση και άμυνα. Είναι μια ομάδα με πολλά τρεξίματα και αν δεν προσέξουμε θα έχουμε κάποια προβλήματα», τόνισε ο ίδιος για το παιχνίδι απέναντι στους Ισπανούς.

Αναφορικά για το ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει η Εθνική προκειμένου να φτάσει στη νίκη: «Να βρούμε το ρυθμό μας. Αν βρούμε ρυθμό δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια ομάδα που μπορεί να μας σταματήσει. Είναι στο χέρι μας λοιπόν τι μπορούμε να κάνουμε και τι όχι».

Όσο για την μελλοντική προοπτική και τις ευκαιρίες που δίνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: «Είναι μεγάλη υπόθεση που γίνεται αυτό το τουρνουά στη χώρα μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό. Όλοι όμως είμαστε μια ομάδα, αλλά από την άλλη ο καθένας προσπαθεί να δίνει τον καλύτερό του εαυτό για την Εθνική ομάδα και σίγουρα έχουμε στόχους να παίξουμε και για τον εαυτό μας για να πάμε και σε μια καλύτερη ομάδα, αλλά και να υπογράψουμε ένα καλό συμβόλαιο».

Ενώ για την επιστροφή του Χαραλαμπόπουλο, ο Θωμάς Κώττας είπε: «Ο Βασίλης ήταν από την αρχή μεγάλη μονάδα. Όταν τραυματίστηκε μας πείραξε όλους και στο αγωνιστικό αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι. Τώρα νιώθουμε πιο δυνατοί και πιο πλήρεις σαν ομάδα».

Τέλος με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια μίλησε και για τον κόσμο που βρίσκεται στο γήπεδο σε κάθε αγώνα: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τον κόσμο κοντά μας. Πιστεύουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο αύριο και ελπίζουμε να έρθουν εδώ και να μας στηρίξουν».

Διαβάστε ακόμη...