Γύρισα πιο έτοιμος, ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο…

Από thessports.gr: Ο Δημήτρης Πέλκας ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που μίλησε στο περιθώριο της προετοιμασίας του Δικεφάλου στην Ολλανδία. Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός μεσοεπιθετικός:
Πηγή: thessports.gr
Γύρισα πιο έτοιμος, ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο…

"Kέρδισα πολλές εμπειρίες, γύρισα πιο έτοιμος , πιο δουλεμένος από την Πορτογαλία. Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει την νοοτροπία του, πιο top το επίπεδο. Νέο προπονητή, νέα φιλοσοφία, προσπαθεί να μας περάσει τον δικό του τρόπο και καθημερινά θα δουλεύουμε για να αντεπεξέλθουμε σε όσα ζητάει"
"Ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Σετούμπαλ δεν είδα μεγάλες διαφορές.

Τώρα ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο. Δουλεύει πιο επαγγελματικά. Η ομάδα ανεβαίνει κατακόρυφα. Ένας δανεισμός στο εξωτερικό δεν θέλει και πολύ σκέψη να τον αποφασίσεις. Πιστεύω πως ήρθα δυνατότερος, με πείσμωσε όλο αυτό και τώρα νιώθω πιο έτοιμος από τις προηγούμενες χρονιές. Δεν ήξερα την ευθύνη του "10" όταν μου το έδωσε ο κ. Δώνης. Θα δουλέψω σκληρά για να το φορέσω κάποια στιγμή ξανά"

"Είμαι εδώ, έχω άλλους 6 μήνες. Δεν έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις. ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε όπως θέλουμε και δεν γνωρίζουμε καλά την δυναμική της άλλης ομάδας, αλλά με την ποιότητα που έχουμε θέλουμε να περάσουμε το εμπόδιο αυτό και να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ".

Διαβάστε ακόμη...