Προτάθηκε και τσεκάρεται ο Τζαβόν Μακ Κρέι

Από basketplus.gr: Όλα δείχνουν οτι ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να φέρει στο "Παλατάκι" τέσσερις νέους Αμερικανούς. Βγήκε ήδη στην αγορά για πόιντ γκαρντ και έτσι οι αναζητήσεις του Σταυρόπουλου στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας αποκτούν μεγαλύτερη σημασία. Θα χρειαστεί και ψηλούς βέβαια.
Πηγή: basketplus.gr
Προτάθηκε και τσεκάρεται ο Τζαβόν Μακ Κρέι

Ένας από αυτούς που προτάθηκε και ειδικά στον Μπάνε Πρέλεβιτς για να το συζητήσει αυτός με Μάτζικ και Σούλη Μαρκόπουλο ήταν και ο Τζαβόν Μακ Ρία. Ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ με ύψος 2.01 (θεωρείται ο επόμενος Χάινς) έπαιξε φέτος στην Μπάιροιτ, έχοντας 14.7 πόντους, 60% δίποντα, 5.5 ριμπάουντ, 1.1 κλεψίματα και 2.1 λάθη σε 24 λεπτά. Αποφοίτησε το 2014 από το Μπάφαλο ως παίκτης της χρονιάς στη περιφέρεια Mid-American. Μάλιστα πήρε και ειδική μνεία του Associated Press για All-American το 2014, ενώ επιλέχθηκε στην κορυφαία πεντάδα της περιφέρειας σε τρεις σερί χρονιές του στο κολέγιο.

Ως τελειόφοιτος ήταν ένας από τους 20 παίκτες στην χώρα στο NCAA 1 με μέσο όρο doublefigueres(18.5π, 56%δ, 9.8ρ, 2.2ασ, 1.5κλ, 2.2τ, 2.4λ, 32΄). Έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Μπάφαλο με 2.004 πόντους, ενώ στα τρία χρόνια του εκεί είχε 988 ριμπάουντ και 250 μπλοκ. Δεν επιλέχθηκε πέρσι στο ντραφτ και μένει να φανεί αν θα είναι φέτος στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας για να τον δει ο Σταυρόπουλος.

Διαβάστε ακόμη...