Ελπίζει ο Βίκτορ Σάντσεθ για Λούκας

Από sport24.gr: Ο τεχνικός της Λα Κορούνια, Βίκτορ Σάντσεθ, αναφέρθηκε στον Λούκας Πέρεθ και στην επιθυμία που υπάρχει να παίξει στην ισπανική ομάδα, αλλά τόνισε πως θα πρέπει να βρεθεί τρόπος γι' αυτό.
Πηγή: sport24.gr
Ελπίζει ο Βίκτορ Σάντσεθ για Λούκας

Διάφορα δημοσιεύματα στην Ισπανία ασχολούνται με τον Λούκας Πέρεθ και την Πέμπτη (2/7) στη συγκεκριμένη χώρα φιλοξενούνται δηλώσεις του προπονητή της Λα Κορούνια, Βίκτορ Σάντσεθ για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. "Του ευχήθηκα καλή τύχη και ο ίδιος είναι καλά προετοιμασμένος για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει συμβόλαιο (σ.σ. με τον ΠΑΟΚ) και όλοι ξέρουμε την επιθυμία να παίξει στην Λα Κορούνια αλλά θα πρέπει να βρεθεί τρόπος", είπε ο τεχνικός των Ισπανών. Ακόμη τονίζεται στην ιστοσελίδα eldia.es/agencias πως ο Σάντσεθ έχει "πίστη και ελπίδα" για το θέμα του Λούκας και επισημαίνεται πως τον θεωρεί "εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη" για την ισπανική ομάδα.

Η θέση του ΠΑΟΚ για Λούκας

Στον ΠΑΟΚ για όσα γράφονται -συνεχώς- στην Ισπανία λένε πως αν θέλει η Λα Κορούνια τον παίκτη, μπορεί να πληρώσει την ρήτρα για να τον αποκτήσει. Και τονίζεται πως αν ο Λούκας δεν δείξει διάθεση να μείνει στον ΠΑΟΚ, σημαίνει οτι δεν θα παίζει και όχι ότι θα πουληθεί (η πώληση είναι θέμα οικονομικής προσφοράς, όχι διάθεσης όπως λένε χαρακτηριστικά στον "Δικέφαλο").

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...