Δεν θα φύγει για Τουρκία

Από thessports.gr: Με συνέντευξη του στον «Αρένα 9.84 fm» ο γνωστός Αλβανός δημοσιογράφος, Μπρίταν Σαρκοχότζα, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που θέλουν την Τραμπζονσπόρ να καταθέτει πρόταση για την απόκτηση του Εργκους Κάτσε.
Πηγή: thessports.gr
Δεν θα φύγει για Τουρκία

«Θεωρώ ότι ο Εργκους δεν θα φύγει από τον ΠΑΟΚ για να πάει στην Τουρκία. Και σίγουρα όχι στην Τραπεζούντα. Ισως η Τούρκικη ομάδα που ενδιαφέρεται να μην είναι αυτή που αναφέρουν τα δημοσιεύματα αλλά κάποια άλλη ομάδα από την Κωνσταντινούπολη» τόνισε χωρίς να διευκρινίσει αν πρόκειται για τη Μπεσίκτας που παλαιότερα είχε δείξει ενδιαφέρον για τον νεαρό Αλβανό ποδοσφαιριστή.

Ο Σαρκοχότζα εξέφρασε επίσης την άποψη ότι αν ο Κάτσε φύγει από τον ΠΑΟΚ, θα επιλέξει μια ομάδα στην Ισπανία... «Ξέρω ότι όνειρο του Κάτσε είναι να παίξει κάποια στιγμή στην Ισπανία. Θα επιλέξει κάποια Ισπανική ομάδα αν αποφασίσει να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Βέβαια έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και για να φύγει θα πρέπει να ικανοποιηθεί η ομάδα που τον ανέδειξε. Ωστόσο δεν είναι σωστό να ζητούν 5.000.000 ευρώ για τον Κάτσε ενώ του προσφέρουν συμβόλαιο 120.000 με 150.000 ευρώ το χρόνο» ανέφερε ως παράπονο χωρίς να διευκρινίσει αν πρόκειται για δική του άποψη ή άποψη του ποδοσφαιριστή που πάντως ποτέ δεν εξέφρασε κάποιο παράπονο, δεν κρύβει όμως ότι περιμένει μια πρόταση ανανέωσης συμβολαίου από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αύξηση αποδοχών

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...