Ο Λούκας είχε κέφια!

Από inpaok.com: Με το χαμόγελο στα χείλη εμφανίστηκε στην αναχώρηση του ΠΑΟΚ ο Λούκας Πέρεθ.
Πηγή: inpaok.com
Ο Λούκας είχε κέφια!

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν έκρυβε ότι είχε κέφια, αστειευόταν με τους συμπαίκτες του και «έπαιξε» με το φωτογραφικό φακό μοιράζοντας χαμόγελα σε φωτογράφους και δημοσιογράφους που ακολουθούν την αποστολή του Δικεφάλου στην προετοιμασία της Ολλανδίας.

Ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου απέφυγε να κάνει δηλώσεις τονίζοντας απλά ότι αισθάνεται υπέροχα για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Αυτό ακριβώς τόνισε και στην συζήτηση που είχε την Τρίτη με τους Ιάκωβο Αγγελίδη και Φράνκ Αρνεσεν, στο περιθώριο της προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ο Λούκας έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ομάδας χωρίς να τον απασχολεί το ενδεχόμενο μεταγραφής στην Λα Κορούνια ή σε άλλη Ισπανική ομάδα. Ο επιθετικός του Δικεφάλου έχει αντιληφθεί ότι πιθανή μετακίνηση του δεν εξαρτάται από τον ίδιο ή τον ΠΑΟΚ αλλά από τις διαθέσεις που θα έχει η Ντεπορτίβο να πληρώσει ένα ικανοποιητικό ποσό, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του.

Η συνολική συμπεριφορά του εκπλήσσει ευχάριστα καθώς πέρσι τέτοια εποχή ήταν φανερό ότι το μυαλό του δεν ήταν στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ αλλά στην Ισπανία και την Λα Κορούνια.

Διαβάστε ακόμη...