Ο Οντουμ, η Μπέιροϊτ και τα... καλά λεφτά

Από contra.gr: Στο οικονομικό στάθηκε ο Τζέικ Όντουμ όταν πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, όπως επεσήμανε σε επικοινωνία που είχε με τον ΠΑΟΚ. "Το μπάσκετ είναι... μπίζνες", τόνισε ο Αμερικανός.
Πηγή: contra.gr
Ο Οντουμ, η Μπέιροϊτ και τα... καλά λεφτά

Δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει το στρατόπεδο των παικτών του ΠΑΟΚ το γεγονός πως ο Τζέικ Οντουμ μετακόμισε στην Μπέιροϊτ. Υπήρξε επικοινωνία μαζί του την Τετάρτη (1/7), ο Αμερικανός άκουσε ευχές για καλή συνέχεια στη γερμανική ομάδα και η κουβέντα έφτασε στο γιατί αποφάσισε να φύγει από τον "Δικέφαλο".

Ο Οντουμ έλεγε χαρακτηριστικά πως η πρόταση της Μπέιροϊτ ήταν πολύ καλύτερη από αυτή του ΠΑΟΚ και ότι μακάρι να υπήρχαν οι συνθήκες να παραμείνει στον "Δικέφαλο" αλλά τόνιζε πως το μπάσκετ είναι... μπίζνες. Mε λίγα λόγια έκανε σαφές πως ήταν καθαρά οικονομικό το ζήτημα για το ότι έφυγε από τους "ασπρόμαυρους" αφού θα πάρει... καλά λεφτά στην Γερμανία.

Φάνηκε μάλιστα πως σκέφτηκε και την κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα... Κατά τα άλλα, στο καμπ του ΠΑΟΚ την Τετάρτη συμμετείχαν οι Σαλούστρος, Βασιλειάδης και Δέδας.

Διαβάστε ακόμη...