Η αναβολή στα χορηγικά ραντεβού και η λίστα Σταυρόπουλου για το Βέγκας

Από basketplus.gr: Ο Μάνος Μαλελής βρίσκεται στην Αθήνα, ήταν έτοιμος για τέσσερα ραντεβού χορηγικού περιεχομένου, περίμενε και Πρέλεβιτς, Γαλατσόπουλο αλλά η όλη διαδικασία αναβλήθηκε.
Πηγή: basketplus.gr
Η αναβολή στα χορηγικά ραντεβού και η λίστα Σταυρόπουλου για το Βέγκας

Οι κρίσιμες ώρες που περνά ο τόπος, η ανασφάλεια, το άσχημο οικονομικά περιβάλλον με τις κλειστές τράπεζες ήταν τα στοιχεία που μετά από χθεσινή συννενόηση, οδήγησε τις δύο πλευρές να περιμένουν αυτή την εβδομάδα τις εξελίξεις και να βρεθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Λίστα για το Λας Βέγκας

Η ατζέντα του Νίκου Σταυρόπουλου για το Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας δεν είναι περιορισμένη. Περιλαμβάνει γύρω στους 25-30 παίκτες. Τους έχει τσεκάρει και για έαν 10ήμερο θα τους παρακολουθεί στην Καλιφόρνια. Πληροφορίες της εφημερίδας Arena Press αναφέρουν οτι μέσα σε αυτό το σημαντικό όγκο παικτών που θα δει στο Λας Βέγκας ο G.M του ΠΑΟΚ περιλαμβάνονται και δύο νεαροί πόιντ γκαρντ. Πρόκειται για τον Σκοτ Μασάντο (φωτο, στο ρόστερ των Γουίζαρντς) και τον ομογενή Κέβιν Πάνγκος (στους Μάβερικς).

Ο πρώτος (25, 1.85 Αμερικανοβραζιλιάνος) μάλιστα την τελευταία στιγμή είχε αρνηθεί την πρόσκληση να δώσει το παρόν στο Portsmouth Invitational Tournament του 2012, όταν αποφοίτησε από το Αιόνα. Πέρασε από Ρόκετς και Ουόριορς (συνολικά 11 ματς) από το D-League, από την Βιλερμπάν (2013-14) χωρίς επιτυχία, ενώ φέτος έπαιξε στην Εσθονική Κάλεβ σε τρεις διοργανώσεις. Στην Βαλτική Λίγκα είχε 11.2 πόντους, 4/5 ριμπάουντ, 4.3 ασσίστ και 2.4 λάθη σε 25 λεπτά, ενώ στην VTB 15.2 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 7.7 ασσίστ, 1.4 κλεψίματα και 4.3 λάθη σε 33 λεπτά. Πάντως το κασέ του ανέβηκε μετά την καλή χρονιάσ την Κάλεβ όπου φέρεται να είχε πάνω από 100 χιλ. δολάρια φέτος.

Όσο για τον Πάνγκος...; Στα 22 του (1.87) διεθνής Καναδός, με ελληνικές ρίζες, αποφοίτησε από το Γκονζάνγκα φέτος με 11.6 πόντους, 43% τρίποντα, 2.7 ριμπάουντ, 4.8 ασσίστ, 1.3 κλεψίματα και 1.3 λάθη σε 34΄. Στο μεταξύ στο Λας Βέγκας θα είναι και ο Μπρέιντ Χέσλιπ (25, 1.85), ο Καναδός γκαρντ που έκανε πολύ καλή χρονιά ως σκόρερ με την Ιγκόκεα στην Αδριατική Λίγκα (23.7π, 42%τρ. 31΄), όπως και και ο Τζαρόν Τζόνσον (με Ρόκετς) του Ρίο Γκράντε που προτάθηκε στον ΠΑΟΚ.. Φυσικά και αυτοί δεν είναι οι μοναδικοί που θα τσεκάρει επί τόπου ο Σταυρόπουλος, καθώς η γκάμα περιλαμβάνει παίκετς σε όλες τις θέσεις.

Τέλος ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε μετά από σχετική πρόταση και με τον Ριτσόν Χολμς. Για λίγο όμως... γιατί ο ύψους 2.08 απόφοιτος του Bowling Green (14.7π, 42%τρ, 8ρ, 2.6τ, 29΄) βρέθηκε στο νούμερο 37 του ντραφτ και επιλέχθηκε από τους Σίξερς.

Διαβάστε ακόμη...