"Εμπνέει εμπιστοσύνη ο Όλσεν"

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γνωστός προπονητής που μένει στην Σουηδία, ο Αντώνης Λάππας και μίλησε για τον Ρόμπιν Όλσεν που αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
"Εμπνέει εμπιστοσύνη ο Όλσεν"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το τι πιστεύουν στη Σουηδία για τα όσα συμβαίνουν:

«Είχαν για τους Έλληνες μια πολύ καλή άποψη. Τώρα θεωρούν πως είμαστε λίγο τεμπέληδες και πως δεν ανταποκρινόμαστε στις υποχρεώσεις μας».

Για το γεγονός πως η Σουηδία δεν έχει ευρώ:

«Οι Σουηδοί δεν πιστεύουν ακόμα στο ευρώ και έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ένα ευρώ είναι εννιά κορώνες. Βέβαια, ο κατώτερος ευρώ είναι στα 1200-1300 ευρώ. Μια οικογένεια πρέπει να έχει πάνω από 2000 ευρώ και το έχουν ακόμα και οι χαμηλόμισθοι».

Για την μεταγραφή του Όλσεν στον ΠΑΟΚ:

«Είναι μια πάρα πολύ καλή μεταγραφή και μας ξάφνιασε που αποφάσισε να έρθει στον ΠΑΟΚ. Οι Σουηδοί είναι ψύχραιμοι, σκέφτονται μακροπρόθεσμα, είναι σταθεροί στη συμπεριφορά τους και έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση».

Για τα χαρακτηριστικά του Όλσεν:

«Eίναι ένας μοντέρνος τερματοφύλακας. Έχει πάρα πολύ καλά προσόντα και είναι σταθερός. Έχει εξελιχθεί ραγδαία, είναι καλός στη γραμμή, διαβάζει το παιχνίδι και δίνει σιγουριά στους συμπαίκτες του. Πολύ σπάνια θα κάνει λάθος και έχει μια ηρεμία στο παιχνίδι του. Είναι ήρεμος, σταθερότατος και εμπνέει εμπιστοσύνη».

Για το αν μπορεί να πετύχει ο Όλσεν στον ΠΑΟΚ:

«Είναι πάρα πολύ καλός και έχει προοπτική να γίνει και καλύτερος. Μας ξάφνιασε που ήρθε στην Ελλάδα λόγω της κρίσης. Ξέρει πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με προοπτική και σίγουρα τον επηρέασε και ο Άρνεσεν».

Για τις σχέσεις του Όλσεν με την Δανία:

«Ο Όλσεν είναι γεννημένος Δανός και επέλεξε την Σουηδική υπηκοότητα».

Για τον χαρακτήρα του Όλσεν:

'Είναι πάρα πολύ καλός και σταθερός χαρακτήρας. Είναι ομαδικός τύπος και θα βοηθήσει τους συμπαίκτες του με την σταθερότητα του και τον χαρακτήρα του».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει:

«Ο Σουηδός δείχνει πως πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας. Από μέσα γίνονται οι αλλαγές και μόνο με την αλλαγή από εμάς θα κερδίσουμε τον σεβασμό αυτών που είναι από έξω».

Διαβάστε ακόμη...