Προσφέρει ασφάλεια ο Σαββίδης

Από paokweb.gr: Εγγυητής της ομαλής λειτουργίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εμφανίστηκε σε συνομιλία του με τον Φρανκ Άρνεσεν ο Ιβάν Σαββίδης.
Πηγή: paokweb.gr
Προσφέρει ασφάλεια ο Σαββίδης

Με τις εξελίξεις σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο στην χώρα μας να αλλάζουν από ώρα σε ώρα, είναι λογικό κι αναμενόμενο αυτές να έχουν αντίκτυπο και στην "ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, με τα μεταγραφικά ζητήματα να είναι ο πιο ευάλωτος τομέας.

Για το λόγο αυτό, ο Δανός αθλητικός διευθυντής είχε επικοινωνία με το μεγαλομέτοχο του «Δικεφάλου», ώστε να καμφθεί κάθε αντίσταση μεταγραφικών στόχων, που εδράζεται στην αμφιβολία για την απρόσκοπτη λειτουργία του συλλόγου. Ο Ιβάν Σαββίδης προσφέρει έγγραφη εγγύηση στους ποδοσφαιριστές, που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ, αλλά και στους εκπροσώπους αυτών, μέσω της οποίας διασφαλίζεται η πληρωμή των προκαταβολών αλλά και των δόσεων των συμβολαίων.

Ούτως ή άλλως, η ΔΙΜΕΡΑ ΕΠΕ, που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχει την έδρα της στην Κύπρο και μπορεί τόσο από" κει όσο και από τράπεζες της Ρωσίας να μεταφέρει χρήματα για τις ανάγκες της ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμη...