Το θηρίο του ΠΑΟΚ, η ταχυκαρδία, τα τατουάζ (videos)

Από pamesports.gr: Ο πανύψηλος Ρόμπιν Ολσεν που απέκτησε ο ΠΑΟΚ έχει έναν κύκνο στο μπράτσο, λετρεύει το playstation, τον σκύλο του και τον Μπουφόν.
Πηγή: pamesports.gr
Το θηρίο του ΠΑΟΚ, η ταχυκαρδία, τα τατουάζ (videos)

Γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 1990 στο Μάλμε της Σουηδίας από Δανούς γονείς και έχει ύψος 1.98. Είχε τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ της Δανίας και της Σουηδίας όσον αφορά την Εθνική ομάδα διαλέγοντας τη δεύτερη.Αγωνίζεται στη Μάλμε από τον Ιανουάριο του 2012, ενώ έχει να επιδείξει ήδη 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα για φέτος, όλες ως βασικός και 12 συνολικά στο Champions League (6 στα προκριματικά και 6 στους ομίλους).

Συνολικά έχει 75 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μάλμε, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στη φάση των ομίλων του Champions League.Εκτός γηπέδων είναι ένας απόλυτα ήρεμος άνθρωπος που συνηθίζει να βγάζει βόλτα τον σκύλο του και να παίζω FIFA και NBA στο PlayStation.Στο αριστερό χέρι του έχει ένα τεράστιο τατουάζ. Πρόκειται για έναν κύκνο που είναι το εθνικό πουλί της Δανίας και τα ονόματα της γιαγιάς τους, της μητέρας του και των τριών αδερφών του. Πρότυπο του είναι ο Τζίτζι Μπουφόν.


Τον περασμένο Απρίλιο έκανε τους ανθρώπους του να τρομάζουν λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στην καρδιά. Συγκεκριμένα, στη διάρκεια του αγώνα της Μάλμε με αντίπαλο τη Χάμαρμπι (3-1) αισθάνθηκε ζάλη και δυσκολία στην αναπνοή. Υποβλήθηκε σε μια σειρά από εξετάσεις που έδειξαν φυσιολογική αρτηριακή πίεση και τελικά η διάγνωψση ήταν παροξυσμική υπερκοιλιακή ταχυκαρδία κάτι που σύμφωνα με τους γιατρούς οφειλόταν στο άγχος του.

Διαβάστε ακόμη...