Ο Σαββίδης "στο πλευρό" του Άρνεσεν

Από contra.gr: Οι οικονομικές εγγυήσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στους μεταγραφικούς στόχους με τους οποίους διαπραγματεύεται ο Δανός αθλητικός διευθυντής.
Πηγή: contra.gr
Ο Σαββίδης "στο πλευρό" του Άρνεσεν

Οι εξελίξεις σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο στην χώρα μας είναι λογικό να αφορούν και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ειδικά, σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά αποτελεί μία παράμετρο που βάζει εμπόδια στην προσπάθεια του Φρανκ Άρνεσεν να φέρει παίκτες από την Ευρώπη-κυρίως-στην Τούμπα.

Ο Δανός αθλητικός διευθυντής, λοιπόν, είχε επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη για να αντιμετωπίσουν τα οικονομικά "αγκάθια" που δημιουργούνται. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ προκειμένου να διαλυθεί κάθε ανησυχία των ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν τον Δικέφαλο, αλλά και των εκπροσώπων τους δίνει εγγράφως εγγυήσεις ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις προκαταβολές, αλλά και τις δόσεις συμβολαίων.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε με τον όρο που ζητούν οι περισσότεροι ότι αν η ελληνική οικονομία πάει στη δραχμή, οι ίδιοι θα εξακολουθούν να πληρώνονται σε ευρώ. Άλλωστε, μην ξεχνάμε, ότι η εταιρία που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η ΔΙΜΕΡΑ ΕΠΕ έχει την έδρα της στην Κύπρο και μπορεί και από τη γειτονική χώρα, όπως και από τη Ρωσία να μεταφέρονται χρήματα για τις ανάγκες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...