Δουλειά στην τακτική από τον Τούντορ

Από novasports.gr: Ο Ιγκόρ Τούντορ φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή του στον τομέα της τακτικής, τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.
Πηγή: novasports.gr
Δουλειά στην τακτική από τον Τούντορ

Ο Ιγκόρ Τούντορ φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή του στον τομέα της τακτικής, τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κροάτης προπονητής δουλεύει πάνω στο 3-5-2 και προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του, στους παίκτες του «Δικέφαλου» του Βορρά. Ο νέος προπονητής των «ασπρόμαυρων» θέλει να προετοιμάσει στον συγκεκριμένο τομέα, προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμοι στους αγώνες των προκριματικών του Europa League.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Τούντορ έχει στην άκρη του μυαλού του και το 4-3-3, το οποίο αναμένεται να δουλέψει τις προσεχείς ημέρες. Παράλληλα, προχωράει και ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του «Δικέφαλου» του Βορρά. Ο Φρανκ Άρνεσεν αναζητεί στην ξένη αγορά έναν κεντρικό αμυντικό, έναν επιθετικό, ένα κεντρικό χαφ και έναν επιτελικό μέσο.

Στόχος του Δανού τεχνικού διευθυντή των «ασπρόμαυρων» είναι να τελειώσει άμεσα ο μετεγγραφικός σχεδιασμός, προκειμένου να τεθούν οι νέοι παίκτες του ΠΑΟΚ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μέσα στις προσεχείς ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμη...