Ολλανδία, Όλσεν, Ράικοβιτς…

Από thessports.gr: Σήμερα βγαίνει η αποστολή και αύριο πετά ο ΠΑΟΚ για το Ντίσελντορφ, με τελικό προορισμό το Ντούρβερτ, όπου τις επόμενες 12 μέρες θα προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν και κυρίως για τους δύο αγώνες με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.
Πηγή: thessports.gr
Ολλανδία, Όλσεν, Ράικοβιτς…

Προς το παρόν, ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει μεταγραφή κι απ΄ ότι φαίνεται, στο Ντούρβερτ δεν έχει κάποιο καινούριο πρόσωπο.
Οι δύο μεταγραφές που θεωρητικά είχε προχωρήσει ο Άρνεσεν, έμειναν κολλημένες, καθώς για τον Όλσεν η Μάλμε φέρεται να ζητά περισσότερα από τα 500.000 ευρώ, που σύμφωνα με τον σουηδικό τύπο, της πρόσφερε ο ΠΑΟΚ, ενώ και με τον Ράικοβιτς, η υπόθεση είναι κολλημένη.

Ο μάνατζερ του Σέρβου είχε πριν την προηγούμενη εβδομάδα ότι είναι σε επαφή με τον ΠΑΟΚ και δεν θα αργήσει η κατάληξη των συζητήσεων, αλλά ακόμη παραμένει η υπόθεση ανοιχτή.

Οι πληροφορίες από τη Σερβία, γιατί στον ΠΑΟΚ αποφεύγουν να πουν το παραμικρό, αναφέρουν ότι ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός έχει συμφωνήσει στα χρήματα, που είναι πολύ καλά, και κοντά σ΄ αυτά που έπαιρνε στο Αμβούργο, ωστόσο έχει ζητήσει εγγυήσεις για τα χρήματά του, σκεπτόμενος την κατάσταση της χώρας. Αυτές οι εγγυήσεις δεν είναι εύκολο να δοθούν, διαδικαστικά και ουσιαστικά.

Διαβάστε ακόμη...