Ο Λούκας, ο Ίβιτς κι ο … Άρνεσεν

Από paokweb.gr: Oι δύο κινήσεις του Δανού, προς την σωστή κατεύθυνση...
Πηγή: paokweb.gr
Ο Λούκας, ο Ίβιτς κι ο … Άρνεσεν

Μία μέρα πριν αναχωρήσει ο ΠΑΟΚ για την Ολλανδία, ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα των μεταγραφών δεν έχει σημειωθεί. Ωστόσο, ο Φρανκ Άρνεσεν προσπαθεί ήδη να επιβάλλει το δικό του μοντέλο λειτουργίας στην ΠΑΕ, κάτι που προανήγγειλε και κατά την παρουσίασή του. Σίγουρα, η παραμονή του Βλάνταν Ίβιτς στην Κ20 και η επιστροφή του Λούκας στην ομάδα βρίσκονται σε αυτό το πλαίσιο.

Στην πρώτη περίπτωση, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ εκτίμησε την πολύ καλή κι έντιμη δουλειά του Σέρβου στις Ακδημίες (πρώτη χρονιά πρωταθλητής / ανάδειξη αρκετών ποδοσφαιριστων στην πρώτη ομάδα) κι έτσι αυτός παρέμεινε στον πάγκο της Κ20, παρά το κλίμα «εξόδου», που είχε διαμορφωθεί τους τελευταίους έξι μήνες και την απόσταση που υπήρχε μεταξύ των δυο πλευρών.

Στην περίπτωση του Ισπανού, σημειώθηκε η μεγαλύτερη έκπληξη. Πριν από μερικές μόνο ώρες, θεωρούνταν αδιανόητο το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Λούκας στον ΠΑΟΚ και το ζητούμενο ήταν πότε θα βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ ΠΑΟΚ και Ντέπορ. Όμως, όσο οι Ισπανοί δεν ικανοποιούσαν τον Δικέφαλο και δεδομένης της αξίας του Λούκας, (παρά την μέτρια πρώτη χρονιά στον ΠΑΟΚ), βρέθηκε η καλύτερη λύση, κυρίως για την ομάδα, με υπογραφή Άρνεσεν...

Γιάννης Μάλαμας

Διαβάστε ακόμη...