«Μόνο ο Γεωργέας έχει αρχ...»!

Από sdna.gr: Νέα διάσταση στο πολυσυζητημένο παιχνίδι Ολυμπιακού - Βέροιας 3-0 (6/1/13) δίνει ο Γκιγιέρμο Πέρεθ. Μόνο τον Γεωργέα παραδέχεται από τους πρώην συμπαίκτες του ο Ισπανός μέσος, μετά τις απολογίες τους στην Εφέσεων! Διαβάστε τι έγραψε στο Facebook!
Πηγή: sdna.gr
«Μόνο ο Γεωργέας έχει αρχ...»!

Ο Γκιγιέρμο Πέρεθ Μορένο, ο οποίος κοντεύει να γίνει ...Έλληνας καθώς ήδη έχει αγωνιστεί σε τρεις ελληνικές ομάδες, έδωσε τη δική του εκδοχή για το περιβόητο παιχνίδι Ολυμπιακού - Βέροιας 3-0 (6/1/13), το οποίο θεωρούν «στημένο» ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, και ο εισαγγελέας!

Ο 28χρονος Πέρεθ, ο οποίος έπαιξε για δυο σεζόν στη Βέροια (2012-14), πριν μετακινηθεί στον Πανθρακικό και εν τέλει στη Λαμία, όπου «έβγαλε» τη φετινή σεζόν, είχε αγωνιστεί σε ολόκληρο το 90λεπτο του περίφημου αγώνα που βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρχών.

Σήμερα, λίγες ώρες μετά τις χθεσινές καταθέσεις των πρώην συμπαικτών του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ο Πέρεθ έκανε μια ανάρτηση με νόημα στο λογαριασμό του στο Facebook, παίρνοντας αποστάσεις από όλους τους πρώην συμπαίκτες του, εκτός από τον Νίκο Γεωργέα, ο οποίος επανέλαβε και χθες όσα είχε πει στον ανακριτή, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως «οι πρόεδροι Ολυμπιακού και Βέροιας έστησαν το ματς».

«Μόνο ο Νίκος Γεωργίας έχει αρχίδια βλέπω...», έγραψε ο Πέρεθ, στέλνοντας το ...ανορθόγραφο μήνυμά του (Γεωργίας αντί Γεωργέας).

Σε κάθε περίπτωση, μέσα στις επόμενες μέρες περιμένουμε την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, από την οποία αναμένεται να εξαρτηθούν πολλά για τις εμπλεκόμενες ομάδες...

Διαβάστε ακόμη...