«Θα τα ξαναπούμε…»

Από sport-fm.gr: Δυσκολίες να προσεγγίσει σημαντικούς ποδοσφαιριστές που έχουν προτάσεις και από άλλες ομάδες συναντάει ο ΠΑΟΚ, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην πολιτικοοικονομική κατάσταση της χώρας.
Πηγή: sport-fm.gr
«Θα τα ξαναπούμε…»

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Φρανκ Άρνεσεν ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του στον ΠΑΟΚ και από την 16η Ιουνίου, η διοίκηση δεν έχει ανακοινώσει την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή.

Εν όψει και του πρώτου αγώνα που δίνει η ομάδα σε περίπου δεκαπέντε ημέρες, επικρατεί ανησυχία στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Η ατάκα που έχει ειπωθεί περισσότερο στον αθλητικό διευθυντή που ασχολείται με τις μεταγραφικές υποθέσεις του συλλόγου είναι «θα τα ξαναπούμε...» και αυτό δείχνει ότι ο Δανός δεν μπορεί να ακούσει απευθείας μίας θετική απάντηση.

Οι Θεσσαλονικείς, και συγκεκριμένα ο Άρνεσεν, συναντούν δυσκολίες στην προσέγγιση των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων τους, οι οποίοι έχουν και άλλες καλές προτάσεις από άλλες ομάδες.

Η υπόθεση του Όλσεν παραμένει ανοιχτή, ενώ για τον Φινμπόγκασον έγινε μία κουβέντα, και ο Ραΐκοβιτς δεν δείχνει να είναι ο πρώτος στόχος για την ενίσχυση στην άμυνα.

Διαβάστε ακόμη...