Με Λούκας στην… Ευρώπη

Από thessports.gr: Τελευταία μέρα του Ιουνίου σήμερα, σε 16 μέρες ο ΠΑΟΚ παίζει στο Ευρώπη και το πρώτο δεδομένο είναι πως ακόμη δεν εχει κάνει ούτε μία μεταγραφή!
Πηγή: thessports.gr
Με Λούκας στην… Ευρώπη

Ο Φράνκ Άρνεσεν συνεχίζει την αναζήτηση και τις διαπραγματεύσεις, για τον νέο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ το σημείο κλειδί δεν είναι οι πρώτοι ευρωπαικοί αγώνες και όπως όλα δείχνουν, στα πρώτα ματς με τους Κροάτες ο ΠΑΟΚ θα πάει με το περσινό του ρόστερ και τους δανεικούς που επιστρέφουν.
Ούτως ή άλλως, αυτοί θα πάνε στην Ολλανδία για προετοιμασία.

Σήμερα έρχεται στην Θεσσαλονίκη και ο Λούκας. Ο Ισπανός, αφού δεν προχώρησαν οι συζητήσεις με την Λα Κορούνια, στην οποία ενδόμυχα προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του, επιστρέφει για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ και όπως και οι υπόλοιποι που επέστρεψαν, θα είναι στη διάθεση του Τούντορ για τα παιχνίδια με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Αν τεθεί θέμα παραχώρησής του, θα τεθεί πιθανότατα μετά τα πρώτα παιχνίδια, άλλωστε με δεδομένη τη δυστοκία στις μεταγραφία, ο Άρνεσεν δεν έχει λόγο να αδειάσει το ρόστερ τώρα, και θα παραχωρήσει παίκτες αργότερα, κι αφού γίνουν πρώτα κάποιες προσθήκες.

Διαβάστε ακόμη...