Αυτά χρειάζεται για να πάρει Τοϊβόνεν

Από sport24.gr: Ο Φρανκ Άρνεσεν ξέρει πλέον τι ζητά η Ρεν για να στείλει τον 29χρονο φορ στον ΠΑΟΚ. Ποιο είναι το κρίσιμο σημείο.
Πηγή: sport24.gr
Αυτά χρειάζεται για να πάρει Τοϊβόνεν

Ο Όλα Τοϊβόνεν αρέσει πολύ στον Άρνεσεν και τον θεωρεί, λόγω των χαρακτηριστικών του, μία πολύ καλή λύση για την επίθεση του νέου ΠΑΟΚ που χτίζει ο Ιγκορ Τούντορ. Γι' αυτό και ο Δανός αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου φρόντισε και έμαθε τι ακριβώς θέλει η Ρεν για τον παραχωρήσει δανεικό με οψιόν αγοράς.

Ο 59χρονος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είχε επικοινωνία με την πλευρά της Ρεν στην οποία ανήκει ο παίκτης και διαπίστωσε ότι υπάρχει η διάθεση να παραχωρηθεί δανεικός. Μάλιστα, λόγω της υψηλής φορολογίας στη Γαλλία, οι παράγοντες της ομάδας είναι διατεθειμένοι να καλύψουν και μέρος του συμβολαίου.

Το σημείο που προβληματίζει, ωστόσο, είναι η υψηλή οψιόν αγοράς που φθάνει τα 3 εκ. ευρώ. Ο Άρνεσεν έχει δώσει όλα τα στοιχεία στον Ιβάν Σαββίδη και μαζί μελετούν αν τελικά θα μπούνε σε διαπραγμάτευση με τη Ρεν για να φέρουν τον διεθνή Σουηδό στην Τούμπα ή κινηθούν για άλλη περίπτωση.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος, ότι τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης έγραφαν χθες πως η Ρεν πιέζεται να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Τοϊβόνεν για τη νέα σεζόν προκειμένου να αποκτήσει τον 25χρονο Στέφανο Οκάκα της Σμαπντόρια.

Διαβάστε ακόμη...