Ενημερώνεται ο Σαββίδης

Από inpaok.com: Τεράστιο ενδιαφέρον για την πολιτική και οικονομική κατάσταση στη χώρα δείχνει ο Ιβάν Σαββίδης.
Πηγή: inpaok.com
Ενημερώνεται ο Σαββίδης

Από το Σάββατο, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνεται λεπτομερώς για όλα όσα συμβαίνουν μα αναφορές τις οποίες επιμελούνται οι επιχειρησιακοί του σύμβουλοι στην Ελλάδα. Το ενδιαφέρον του ομογενή επιχειρηματία δεν περιορίζεται στις δράσεις του ΠΑΟΚ και στα προβλήματα που προέκυψαν με το κλείσιμο των τραπεζών, καθώς όπως είναι γνωστό έχει αναπτύξει πολλές ακόμα επαγγελματικές δράσεις στην Ελλάδα, επενδύοντας εκατομμύρια.

Ο Σαββίδης παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις καθώς δεν τον απασχολούν μόνο οι υφισταμένες επενδύσεις αλλά και όσες έχει προγραμματίσει να γίνουν στο επόμενο διάστημα. Η ανάπτυξη του ΠΑΟΚ με την δημιουργία αθλητικού κέντρου καθώς επίσης και η αξιοποίηση της έκτασης στο Παλιούρι της Χαλκιδικής είναι μεταξύ άλλων δράσεων που προγραμματίζονται και απαιτούν πολλά χρήματα για να ολοκληρωθούν.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ προσπαθεί να διαμορφώσει άποψη για την επόμενη μέρα μέσω των report που του στέλνουν οι συνεργάτες του αλλά και των συζητήσεων που έχει με πολιτικούς παράγοντες στην Ελλάδα. Το βέβαιο είναι ότι η απρόσκοπτη λειτουργία του ΠΑΟΚ δεν κινδυνεύει καθώς τα κεφάλαια είναι εξασφαλισμένα αλλά οι επενδύσεις στις οποίες σκόπευε να προχωρήσει ίσως καθυστερήσουν η αναβληθούν προσωρινά. Τουλάχιστον μέχρι να ισορροπήσει η κατάσταση στην Ελλάδα, που δημιουργεί ένα ντόμινο εξελίξεων στην παγκόσμια οικονομία όπως διαπιστώσαμε από τις αντιδράσεις των ξένων χρηματιστηρίων.

Πληροφορίες του INPAOK αναφέρουν ότι ο ομογενής επιχειρηματίας σκοπεύει άμεσα να έρθει στην Θεσσαλονίκη για να εκτιμήσει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη...