«Εποικοδομητική συζήτηση»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του Α.Σ ΠΑΟΚ και μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος και μίλησε για την συνάντηση που υπήρξε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού για το παιχνίδι του χάντμπολ με τον Διομήδη.
Πηγή: arenafm.gr
«Εποικοδομητική συζήτηση»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Έγινε μια πάρα πολύ καλή συνάντηση κι ο Υπουργός ήξερε όλα τα θέματα και του ΠΑΟΚ αλλά γενικότερα και του αθλητισμού. Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση και νομίζω πως κατάλαβε πως τότε στο παιχνίδι με τον Διομήδη δεν είχαν γίνει εκτεταμένα επεισόδια. Θεωρώ πως στο τέλος δεν θα υπάρξει κάποια κατηγορία. Για το παιχνίδι με τον Διομήδη κατηγορούμαστε για κάποια επεισόδια που δεν έγιναν και νομίζω πως αυτό έγινε απόλυτα κατανοητό.

Επίσης, του μιλήσαμε για τον Α.Σ και του του εξηγήσαμε πως δεν χρωστάει πουθενά, πως είναι 3 φορές νταμπλούχος Ελλάδας την φετινή χρονιά ενώ του μιλήσαμε για αθλητές που μεγαλουργούν στο διεθνές αθλητικό στερέωμα όπως ο Ταμουρίδης. Έδειξε μια πάρα πολύ καλή διάθεση ο κ. Κοντονής και νομίζω πως κάναμε έναν φίλο. Χρειάζεται καθαρές ομάδες ο αθλητισμός και θέλουμε να είμαστε μια από αυτές. Ήταν μια πάρα πολύ καλή συνάντηση και εξηγήσαμε πως ακόμα και να φάμε τιμωρία θα είμαστε πάντα κατά της αδικίας και της διαφθοράς».

Διαβάστε ακόμη...