«Θέλει να μάθει την κουλτούρα του ΠΑΟΚ ο Άρνεσεν»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος και μίλησε για το μουσείο ετοιμάζεται στη Τούμπα σε συνεργασία με την ΠΑΕ.
Πηγή: arenafm.gr
«Θέλει να μάθει την κουλτούρα του ΠΑΟΚ ο Άρνεσεν»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι ένα θέμα που συζητάμε εδώ και καιρό. Έχουμε κάποιες συναντήσεις με τον κ. Αγγελίδη για κάποια θέματα και για κάποια δικαιώματα που έχουμε εισπράξει. Πριν έναν μήνα ξανασυναντηθήκαμε με τον κ. Αγγελίδη και επαναφέραμε το θέμα συνεργασίας με την ΠΑΕ. Αναφερθήκαμε σε θέματα όπως ο ρουχισμός και θέλουμε να είμαστε ομοιόμορφα με την ΠΑΕ. Το είδε ο κ. Αγγελίδης, εγκρίθηκε και είπε πως κάθε μήνα θα συναντιόμαστε. Ότι είχαμε ζητήσει έγινε δεκτό και μπήκε και το θέμα του μουσείου. Η ΠΑΕ ετοιμάζει ένα αθλητικό μουσείο και χρειάζεται και η βοήθεια των βετεράνων για να επανδρωθεί. Από τότε που ήρθε ο κ. Αγγελίδης υπάρχει άριστη συνεργασία. Υπάρχουν πολλοί χώροι στη Τούμπα για να γίνει το μουσείο και θα μπορούν όλοι να το επισκεφτούν. Αν δεν θυμάσαι το παρελθόν τότε δεν έχεις και μέλλον».

Για το υλικό που θα υπάρχει στο μουσείο:

«Θα απευθυνθούμε σε όλα τα μέλη και θέλουμε να βρούμε υλικό. Επίσης, θέλουμε βοήθεια και από τα έντυπα μέσα και φυσικά όλα θα επιστραφούν. Έγινε ένα πρακτικό συνεργασίας, θα υπάρχει μια στενή συνεργασία με τους παράγοντες της ΠΑΕ και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να εξοπλίσουμε το μουσείο. Αυτό το θέμα είχε μπει πριν έναν χρόνο αλλά τώρα υλοποιείται. Ο κ. Αγγελίδης πάντα βλέπει τι μπορεί να γίνει, ακούει και για αυτό έχουμε πετύχει τόσα πράγματα τα τελευταία δύο χρόνια. Οι βετεράνοι δεν υπάρχουν μόνο δύο χρόνια αλλά παλαιότερα δεν μας έδιναν σημασία. Θέλουμε να υπάρχει το αθλητικό μουσείο για να μπορούν τα νέα παιδιά να μαθαίνουν την ιστορία της ομάδας».

Για τους βετεράνους του ΠΑΟΚ:

«Δεν νομίζω πως υπάρχει άλλη ομάδα βετεράνων που να κινείται με τον δικό μας ρυθμό και μόνο φέτος κάναμε 27 παιχνίδια. Έχουμε γυρίσει όλη την βόρεια Ελλάδα και θέλαμε να πάμε και σε άλλα μέρη αλλά υπάρχει και το θέμα των μετακινήσεων. Τέθηκε το θέμα και της οικονομικής ενίσχυσης ώστε να μπορέσει η ομάδα να ταξιδεύει».

Για τα όσα είπαν οι βετεράνοι με τον Άρνεσεν:

«Ήταν μέσα στο γραφείο του κ. Αγγελίδη ο κ. Άρνεσεν και αμέσως ζήτησε να έρθει και αυτός και να γνωρίσει τους βετεράνους. Ήρθε και μόλις τον είδαμε μείναμε έκπληκτοι. Ο άνθρωπος έκατσε μια ώρα και συζητούσαμε μαζί του. Ο άνθρωπος ήθελε να μάθει όλη την κουλτούρα του ΠΑΟΚ. Ήθελε να μάθει την νοοτροπία και ήταν γνώστης πάνω στο αντικείμενο. Όταν τον ρώτησα πως βλέπει την ομάδα είπε πως ξεχνάει αυτό που έγινε πέρυσι και πως θα ξεκινήσει φέτος με βάσεις ώστε να δημιουργήσει ένα νέο μοντέλο. Θέλει να παντρέψει τους νέους ποδοσφαιριστές με τους έμπειρους. Θα δίνεται η ευκαιρία στους νέους ποδοσφαιριστές αλλά θα πρέπει και να την αρπάξουν. Είπε πως θέλει το βάθος του χρόνου αλλά πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη στήριξη».

Διαβάστε ακόμη...