Προτάθηκε ο Λεντέσμα

Από arenafm.gr: Ένα σημαντικό όνομα του Καμπιονάτο προτάθηκε στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
Προτάθηκε ο Λεντέσμα

Πρόκειται για τον 32χρονο αμυντικό χαφ, Κριστιάν Λεντέσμα, του οποίου το συμβόλαιο με την Λάτσιο τελείωσε και δεν ανανεώθηκε. Ο τεχνίτης Αργεντινός είναι ένα «πολυεργαλείο» στην μεσαία γραμμή, που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κεντρικού άξονα και η περίπτωσή του συγκαταλέγεται στα πρωτοκλασάτα ονόματα που έχουν προταθεί στον Δικέφαλο.

Το τι θα αποφασίσει ο Φρανκ Άρνεσεν και ο Ίγκορ Τούντορ και ποιες επιλογές θα κάνουν στις μεταγραφές, κανείς δεν είναι σε θέση να τις προκαθορίσει, προς το παρόν. Πάντως, από άποψη φήμης ο Λεντέσμα ανήκει στην κατηγορία των παικτών από το πάνω ράφι. Είναι άγνωστο εάν η ηλικία του αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα, αφού η αξία του δεν αμφισβητείται σε καμία περίπτωση.

Έπειτα από μια πλούσια 14ετή πορεία στην Ιταλία, ο Κριστιάν Λεντέσμα αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Λάτσιο και να αναζητήσει αλλού μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ο 32χρονος μέσος, που πλέον είναι κάτοχος Ιταλικού διαβατηρίου, στις 30 Ιουνίου μένει και επίσημα ελεύθερος από την ομάδα της Ρώμης. Το 2001, μετά από τέσσερα χρόνια στην Μπόκα Τζούνιορς, πέρασε τον Ατλαντικό για λογαριασμό της Λέτσε. Στον Ιταλικό Νότο, παρέμεινε για τέσσερις σεζόν και αποχώρησε όταν οι «σαλεντίνι» υποβιβάστηκαν στην Serie B.

Η Λάτσιο εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και απέκτησε τον Λεντέσμα έναντι 450.000 ευρώ. Στο «Ολίμπικο» ο Αργεντινός αγαπήθηκε από τους «λατσιάλι» και φόρεσε συνολικά 318 φορές την φανέλα της ομάδας της Ρώμης. Έχει στο παλμαρέ του δυο Κύπελλα Ιταλίας και ένα Σούπερ Καπ. Ο Αργεντινός μέσος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από την μεγάλη κατηγορία του Ιταλικού ποδόσφαιρου, όπως επίσης υπάρχουν «σειρήνες» που τον καλούν να επιστρέψει στην πατρίδα, έπειτα από πολύχρονη απουσία.

Διαβάστε ακόμη...