Αρίκο και Κάτσε : Τι τους ενώνει…

Από thessports.gr: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστό από νωρίς, ότι στο τημ του Ιγκόρ Τούντορ εντάσσεται και ο Ιταλός Πάολο Αρίκο. Θα είναι ο γυμναστής της ομάδας, ο οποίος σε αντίθεση με το υπόλοιπο τημ, είναι ο Ιταλός.
Πηγή: thessports.gr
Αρίκο και Κάτσε : Τι τους ενώνει…

Ποιος είναι, ομως, ο Πάουλο Αρίκο;
Είναι ο γυμναστής της Ουντινέζε (στη φωτό με τον Ντι Νατάλε), μέχρι πρότινος, το συμβόλαιο, του οποίου δεν ανανεώθηκε κι έτσι βρέθηκε στον ΠΑΟΚ.
Ο Πάουλο Αρίκο μπήκε ουσιαστικά στον χώρο της Serie A, μαζί με τον Τζιοβάνι Ντε Μπλιάζι, τον 59χρονο προπονητή, ο οποίος πλέον δουλεύει στην Εθνική Αλβανίας και είναι αυτός που έχρισε διεθνή τον Έργους Κάτσε.

Τον Μπιάζι, μάλλον του χρωστάει χάρη ο Αρίκο, διότι δίπλα του ξεκίνησε να δουλεύει γυμναστής σε υψηλό επίπεδο.
Ο Μπιάζι τον πήρε μαζί του ως γυμναστή στην Λεβάντε (2007-08), τον πήρε μαζί του και στην Τορίνο (2008-09), και τον πήρε μαζί του όταν ανέλαβε την Ουντινέζε στις 22 Δεκεμβρίου 2009.

Ο Μπιάζι έφυγε από την Ουντινέζε μετά από μόλις 2 μήνες, αλλά ο Αρίκο έμεινε κι έτσι δεν τον ακολούθησε, όταν ανέλαβε τον Δεκέμβριο του 2011 την Εθνική Αλβανίας.
Ο Αρίκο έμεινε στην Ουντινέζε, στην οποία δούλευε μέχρι και πριν λίγες μέρες, όντας ένας από τους τρεις γυμναστές της ομάδας.
Το συμβόλαιό του έληξε αυτόν τον μήνα και δεν ανανεώθηκε, καθώς ο νέος προπονητής της Ουντινέζε, Στέφανο Κολαντουόνο, επέλεξε να δουλέψει με το δικό του τημ.
Έτσι, ο Αρίκο έμεινε χωρίς δουλειά, και μέσω των Ιταλών ατζέντηδων, που έγινε το "προξενιό" του Τούντορ με τον Άρνεσεν, ήρθε κι αυτός στον ΠΑΟΚ...

Διαβάστε ακόμη...