Η αγωνία στο "κόκκινο" για Αλβανό!

Από paokweb.gr: Στον "αέρα" βρίκεται η παραμονή του Αλέξη Αλβανού στην ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν!
Πηγή: paokweb.gr
Η αγωνία στο "κόκκινο" για Αλβανό!

Ο πολυτιμότερος παίκτης τόσο του "Δικεφάλου" όσο και του περσινού πρωταθλήματος αποτελεί μια μονάδα, που όλες οι ομάδες θα ήθελα να εντάξουν στο δυναμικο τους, εγχώριες, αλλά και ξένες. Είναι γνωστή, άλλωστε η μεγάλη επιθυμία της ΑΕΚ να τον επαναφέρει στις τάξεις της. Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν κάνει, ήδη, την κίνησή τους. Κι αν μέχρι πρότινος, γνωρίζαμε για τα σοβαρά οικονομικά τους προβλήματα, το κλίμα φάινεται πως αλλάζει άρδην από τη στιγμή που αποφάσισε να εμπλακεί στα κοινά της ομάδας ο χρηματοδότης και του μπασκετικού τμήματος της Ένωσης, Μάκης Αγγελόπουλος.

Έτσι, η ΑΕΚ έχει κάνει την κίνησή της για να κατεβάσει τον Αλβανό και πάλι στην Αθήνα και τα ανταλλάγματα είναι πολύ δύσκολο για τον ΠΑΟΚ να τα υπερπηδήσει. Πληροφορίες θέλουν τον κ. Αγγελόπουλο να εγγυάται την αποπληρωμή των χρημάτων, που χρωστούν στον αθλητή οι Αθηναίοι, από την προηγούμενη θητεία του στο σύλλογο και τα οποία φτάνουν το ποσό των 20.000 ευρώ και τα θεωρούσε...χαμένα. Επιπλέον, τα χρήματα που του προσφέρει για νέο συμβόλαιο φαίνεται πως ξεπερνούν, κατά πολύ, και τα χρωστούμενα!

Από τα παραπάνω, γίνεται αμέσως ξεκάθαρη η πολύ δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, πλέον, ο ΠΑΟΚ, ώστε να μπορέσει να διατηρήσει τον Αλβανό στο δυναμικό του, αφού το ποσό, που μπορεί να του αντιπροτείνει είναι πολύ μικρότερο. Σε συνδιασμό και με τη μειωμένη, για φέτος, χρηματοδότηση του Ερασιτέχνη από την ΠΑΕ, είναι εξαιρετικά δυσχερής η θέση του και θα αποτελεί πραγματική έκπληξη αν ο νταμπλούχος Αλβανός δεν κατηφορήσει για την πρωτεύουσα...

Διαβάστε ακόμη...