«Πατάει στις αδυναμίες του κόσμου»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του συνδέσμου ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς, Τάσος Παπαϊωάννου και αναφέρθηκε σε έναν άνθρωπο ο οποίος καπηλεύεται τις προσπάθειες που έχουν γίνει για το Παντελή Κυριακίδη για δικό του κέρδος.
Πηγή: arenafm.gr
«Πατάει στις αδυναμίες του κόσμου»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αυτός ο άνθρωπος πουλάει καθρέφτες, πλησιάζει τον κόσμο και λέει πως βοηθάει στην προσπάθεια μας για τον Παντελή Κυριακίδη. Εμάς όμως η προσπάθεια μας έχει τελειώσει και έχει αναλάβει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πλησιάζει τον κόσμο, λέει πως είναι από το Κλαμπ Λαχαναγοράς ή φίλος του Παντελή Κυριακίδη και καπηλεύεται τις προσπάθειες μας. Στους «Μακεδόνες» είχε σοβαρό πρόβλημα και εκδιώχθηκε. Αυτόν τον άνθρωπο τον λένε Διονύση, έχει πρόβλημα από το αλκοόλ και πατάει πάνω στην αδυναμία του κόσμου. Κάνει τον κόσμο να νομίζει πως τα λεφτά που παίρνει από τους καθρέφτες, πηγαίνουν στον Παντελή Κυριακίδη όμως όλα αυτά είναι ψέματα».

Για τη κατάσταση του Παντελή:

«Έχουμε βελτίωση και πλέον το παιδί καταλαβαίνει περισσότερα πράγματα. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και το παιδί χαμογελάει και αντιλαμβάνεται. Περιμένουμε ένα θαύμα και θα κάνουμε ότι μπορούμε. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και θα βοηθήσουμε τον Παντελή και πάλι».

Διαβάστε ακόμη...