Ράικοβιτς – Ράμπο με δανεισμούς, ατυχίες, ξύλο και τιμωρίες

Από thessports.gr: O Σλόμπονταν Ράικοβιτς, όπως όλα δείχνουν θα είναι ένα από τα αποκτήματα του ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι, με τον Σέρβο μάνατζέρ του να έρχεται στην Ελλάδα και κατά δήλωσή του, να είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός στον ΠΑΟΚ...
Ράικοβιτς – Ράμπο με δανεισμούς, ατυχίες, ξύλο και τιμωρίες

Ποιος είναι όμως ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, που θέλει να φέρει στη Θεσσαλονίκη ο Άρνεσεν;

Ο Ράικοβιτς ξεχώρισε σε πολύ μικρή ηλικία και στα 17 του, η Τσέλσι τον αγόρασε με 5.000.000 ευρώ(!) από τγην ΟΦΚ Βελιγραδίου,, αλλά τον άφησε να παίξει εκεί άλλον ενάμιση χρόνο ως δανεικό.

Το καλοκαίρι του 2007 τον πήρε στο Λονδίνο, αλλά μέχρι το 2011 που έμεινε στην Τσέλσι, δεν φόρεσε ούτε μια φορά τη φανέλα της σε επίσημο παιχνίδι!

Οι Λονδρέζοι τον έδωσαν δανεικό στην Αϊντχόφεν, στην Τβέντε (2 σεζόν) και στην Φιτέσε και το καλοκαίρι του 2011, ο Φρανκ Άρνεσεν πήγε στο Αμβούργο και τον αγόρασε με 2.000.000 ευρώ.

Εκεί, έγινε πρωταγωνιστής ενός άσχημου περιστατικού...

Το καλοκαίρι του 2012, στις 13 Ιουλίου, στην προετοιμασία του Αμβούργου, πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο με τον Κορεάτη Χονγκ Μιν Σον, οι δυο τους πλακώθηκαν στο ξύλο, με κλωτσιές και μπουνιές, σε ανοιχτή προπόνηση, παρουσία φωτογράφων και κόσμου! "O Σέρβος Ράμπο" τον αποκαλούσαν την άλλη μέρα οι γερμανικές εφημερίδες!

Aυτός που την πλήρωσε ήταν ο Τολγκάι Αρσλάν, που μπήκε στη μέση να τους χωρίσει αλλά... έφαγε μια αδέσποτη και τραυματίστηκε στο κεφάλι, όπου του έκαναν 4 ράμματα.

Ο προπονητής του Αμβούργου, Τόρστεν Φινκ, τον έδιωξε και τον έστειλε στην Κ23, που έπαιζε στην Δ΄Εθνική. Τον Νοέμβριο του 2012 ο Ράικοβιτς ζήτησε συγνώμη, αλλά παρέμεινε στην Κ23 και στην πρώτη ομάδα επανήλθε τον Ιανουάριο.

Το καλοκαίρι του 2013 μπήκε πάλι σε καραντίνα, για άγνωστο λόγο, και επανήλθε τον Φεβρουάριο, όταν άλλαξε προπονητής. Στο δεύτερο παιχνίδι του, όμως, έπαθε ρήξη χιαστού και έμεινε 9 μήνες εξω...

Επανήλθε τον Νοέμβριο του 2014 παίζοντας πάλι στην Κ23 και στην πρώτη ομάδα επανήλθε τον Ιανουάριο.

Στα 4 χρόνια που έμεινε στο Αμβούργο, έκανε συνολικά 45 παιχνίδια.

Το καλοκαίρι του 2008, ο Ράικοβιτς είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα άλλο αρνητικό περιστατικό...

Στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, στο παιχνίδι Σερβία – Αργεντινή, έφτυσε στο πρόσωπο τον διαιτητή του αγώνα και η ΦΙΦΑ τον τιμώρησε με 12μηνο αποκλεισμό από κάθε διεθνές παιχνίδι...

Διαβάστε ακόμη...